Una caldă, una rece, după victoria cu FC Botoșani. Becali l-a criticat pe Claudiu Keșeru, dar a lăudat un tânăr jucător din echipă. „E foarte inteligent, nu zici că are 18 ani”

Bădulescu Silvian / 22.11.2021, 16:26
Una caldă, una rece, după victoria cu FC Botoșani. Becali l-a criticat pe Claudiu Keșeru, dar a lăudat un tânăr jucător din echipă. „E foarte inteligent, nu zici că are 18 ani”

Gigi Becali l-a criticat recent pe Constantin Budescu, pentru modul în care joacă. După partida cu FC Botoșani, patronul echipei a luat în colimator un alt jucător din ofensiva echipei. Acesta a vorbit despre forma în scădere a lui Claudiu Keșeru.

„Nu știu ce se întâmplă cu el”

Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB, după șase ani în care a fost legitimat la echipe precum Al Gharafa sau Ludogorets. Acesta a început ca din tun a doua perioadă la roș-albaștri, marcându-și cu gol revenirea, chiar în derby-ul cu Dinamo București.

Totuși, forma acestuia a scăzut treptat, iar, după ultima partidă, patronul echipei a spus că nu-l mai recunoaște. În meciul cu moldovenii, el a fost schimbat în minutul 59.

Nu știu ce se întâmplă cu el, cu Keșeru. Când a venit, am zis că e de talie mondială, că joacă la orice echipă din lumea asta. Forță, viteză, șut, protejează mingea, goluri din toate pozițiile. Am zis că e mult mai bun decât era înainte, că a crescut, dar acum nu știu ce se întâmplă, toate mingile le returnează. Eu cred că își va reveni” a declarat Becali.

Nemulțumit de faptul că a fost schimbat, Claudiu Keșeru a reacționat imediat după ce a ieșit din teren. Antrenorul Toni Petrea a vorbit despre acest lucru.

E normal să fie supărat Keșeru, înseamnă că ceva nu i-a convenit. E important ca toată lumea să înțeleagă că suntem o echipă. Să tragem toți în aceeași direcție. Chiar dacă un jucător nu are o exprimare grozavă, trebuie să se pregătească mai bine și să facă un joc mai bun data viitoare” a spus antrenorul echipei după meci.

„La ora asta, nu e de vânzare”

FCSB s-a impus cu FC Botoșani în prima etapă a returului sezonului regular. Bucureștenii au fost conduși la pauză, dar au întors soarta meciului în ultimele 15 minute, prin golurile marcate de Valentin Gheorghe, Ianis Stoica și Florin Tănase.

Criticat în ultima perioadă de către patron, Budescu a avut o evoluție bună și a pasat la golul secund, marcat de Ianis Stoica. Becali a avut cuvinte frumoase la adresa jucătorului de 18 ani, devenit jucător de bază la echipă. El a menționat că nu este de vânzare.

Profilul lui Ianis Stoica este de număr 9. Toți mi-au spus, MM, antrenorii, chiar și Edi, că e nouar. Și m-am bucurat, că de nouar duce lipsă lumea. La ora asta, nu e de vânzare. E puternic, are fizic, forță, apare în fața porții, e foarte inteligent, nu zici că are 18 ani dacă vorbești cu el. Zici că are 23”.

FCSB își consolidează locul secund cu această victorie, mai ales în urma înfrângerii suferite de CSU Craiova, în partida cu FC Argeș. Totuși, diferența față de liderul CFR Cluj rămâne neschimbată.