Gigi Becali, reacție furibundă după ce a aflat că Dănuț Lupu ajunge la pușcărie: „I-a dat prea puțin! Legea-i lege”

Alex Cazacu 03.10.2023, 16:20
Gigi Becali, reacție furibundă după ce a aflat că Dănuț Lupu ajunge la pușcărie: „I-a dat prea puțin! Legea-i lege”

După ce a aflat că Dănuț Lupu a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu executare, Gigi Becali a avut o reacție uluitoare. Fostul fotbalist a fost prins în timp ce conducea fără permis. Procesul a durat mai mult timp, însă sentința a venit abia pe 2 octombrie 2023. Se pare că oamenii legii l-au prins de două ori pe Lupu într-o astfel de situație.

Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat că Dănuț Lupu va ajunge la pușcărie

După un lung proces, Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. Fostul mijlocaș a fost prins de polițiști de două ori comițând această faptă. Tocmai de aceea, magistrații au decis ca pedeapsa lui să fie una cu executare. Conform informațiilor apărute în presă, Lupu nu s-ar afla în țară momentan.

În cadrul unui interviu, Gigi Becali a precizat că Dănuț Lupu a scăpat ușor. Potrivit patronului de la FCSB, legea trebuie respectată, iar fărădelegile plătite. Totodată, latifundiarul din Pipera susține că, deși situația nu este prea bună pentru fostul fotbalist, acesta trebuie să respecte decizia tribunalului.

Gigi Becali: ”Să conducem toți fără carnet”

Potrivit celor de la Fanatik, patronul de la FCSB a mărturisit că și ginerele său, Mihai Theodor Mincu, ar fi rămas de curând fără permisul de conducere. Cu toate acestea, Becali l-a sfătuit pe soțul fiicei sale să nu se atingă de volan în nicio situație, nici măcar pentru distanțe foarte scurte.

”Păi atunci să conducem toți fără permis! Nu o să facă șapte luni, o să facă trei luni de pușcărie, ce-i mare lucru? Face trei luni și jumătate și se duce în regim deschis. Păi, ce? I-a dat mult? Păi să conducem toți fără carnet atunci! I-a dat prea puțin. Șapte luni fără probleme, regim deschis direct. Seara la pușcărie, ziua lucrează.

Păi dacă nu respectăm legea? Cum adică n-am carnet, dar conduc? Păi atunci pentru ce e carnetul? Ginerele meu, de exemplu, nu are carnet! I-a luat carnetul, nu știu ce… I-am zis: «Băi, tată, ai grijă! Băi, nu te atinge»! Păi atunci, ce? Să conducă ginere-miu? Nu merge, tată, așa! Legea-i lege, mă”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali vrea să îl angajeze

Deși a primit o condamnare de 7 luni și 10 zile cu executare, Dănuț Lupu are șanse să iasă mai devreme din penitenciar. Chiar și Gigi Becali a precizat că fostul mijlocaș de la Rapid și Dinamo va beneficia de un regim deschis, așa că i se va permite să lucreze ziua.

Prin urmare, Gigi Becali a spus că se va implica pentru a-l ajuta pe fostul internațional, pentru ca acesta să tracă mai ușor peste perioada în care va sta după gratii. Mai precis, milionarul din Pipera a precizat că îl va angaja pe Lupu.

Urmăriți Playsport.ro și pe