Meme are un nou favorit, un puști de 17 ani: „Țineți minte numele ăsta!”

Marian Cărăvan 14.01.2021, 23:30
Meme are un nou favorit, un puști de 17 ani: „Țineți minte numele ăsta!”

Managerul general al celor de la FCSB a remarcat un puști de 17 ani și le atrage atenția tuturor asupra potențialului acestuia. A fost cu roș-albaștrii în cantonamentul din Antalya și a devenit noul favorit al lui Mihai Stoica.

Un puști de 17 ani, noul favorit al lui Mihai Stoica

Mihai Stoica ne anunță cine este viitorul star de la FCSB. Un puști de 17 ani i-a atras atenția managerului general al celor de la FCSB. Pe finalul cantonamentului din Antalya, FCSB a disputat un meci amical cu o echipă de liga a patra din Turcia, în ceea ce s-a spus că a fost Corendon Cup. Adică acea competiție sportivă de care avea nevoie FCSB pentru a evita carantina la întoarcerea în țară.

Cu 3-2 s-a impus FCSB în fața turcilor de la Antalya Kemerspor. În meciul respectiv, Mihai Stoica și-a ales favoritul. Numele lui este Aurelian Ciuciulete, jucător născut la data de 4 aprilie 2003, la Craiova. Are 1,86 m, 67 kilograme și este mijlocaș de picior drept.

Un jucător… fac ca Mitică Dragomir, țineți minte jucătorul ăsta, țineți minte numele ăsta! Ciuciulete, un jucător care provine din Craiova”, a spus Mihai Stoica, la Digi Sport Special.

Pe lângă noul favorit al lui Mihai Stoica, FCSB a mai luat în cantonamentul din Antalya alți doi juniori de la propria academie: Gabriel Fulga (16 ani, atacant) și Adrian Romeo Niță (17 ani, mijlocaș).

Aurelian Ciuciulete, noul favorit al lui Mihai Stoica
Aurelian Ciuciulete, noul favorit al lui Mihai Stoica

Cantonament încheiat cu un meci amical

FCSB a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o partidă amicală disputată împotriva celor de la Kemerspor, în cadrul turneului Corendon Cup.
Roș-albaștrii au câștigat cu 3-2 partida disputată la Gloria Sports Arena, golurile echipei noastre fiind reușite de Ionuț Vînă, care a deschis scorul în minutul 15, respectiv Răzvan Oaidă, care a înscris în minutele 25 și 55.
Anton Petrea a folosit următoarea formulă de echipă: Târnovanu – Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea – Șut – Oaidă, Vînă – Buziuc, Fulga, Oct. Popescu. La pauza meciului au intrat Udrea, Niță și Perianu, care i-au înlocuit pe Târnovanu, Oct. Popescu și Șut.

FCSB a disputat un meci amical la finalul cantonamentului din Antalya Sursa: Facebook FCSB
FCSB a disputat un meci amical la finalul cantonamentului din Antalya Sursa: Facebook FCSB

FCSB – Astra se joacă, așa cum era programat

FCSB și Astra se vor întâlni vineri, 15 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București, în prima etapă a returului Ligii 1. FCSB – Astra se joacă, așa cum era programat!

FCSB – Astra va fi arbitrat de Marcel Bîrsan (din București), asistat la cele două linii de Daniel Mitruți (Craiova) și de Bogdan Gheorghe (București). Arbitru de rezervă – Ionuț Coza (Cernica). Observator – Cristian Nica (Ploiești).

Inițial, meciul era sub semnul întrebării, întrucât nu se știa dacă FCSB intră sau nu în carantină la revenirea din cantonamentul din Turcia. Mai multe echipe din Liga 1 și-ar fi dorit ca FCSB să intre în carantină.

Nu-mi mai solicitați să răspund celor care dau impresia că și-au făcut un scop în viață din încercările de a ne crea dezagremente. Sper să răspundă pe un ton ridicat băieții noștri. Pe teren. Trebuie îndeplinită o singură condiție. Ai noștri să fie sănătoși. De restul s-au ocupat antrenorii”, a scris managerul general pe Facebook.

FCSB e pe primul loc al clasamentului, cu 34 de puncte, în timp ce Astra ocupă locul 12, cu 16 puncte.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe