Gigi Becali s-a decis. Ce salariu i-a oferit lui Damjan Djokovic. Exclusiv

Mugurel Dumitru 06.06.2023, 23:10
Gigi Becali s-a decis. Ce salariu i-a oferit lui Damjan Djokovic. Exclusiv

Damjan Djokovic (33 de ani) poate fi primul jucător care să semneze cu FCSB în această vară.

Gigi Becali (64 de ani) a făcut curățenie masivă în lot, după ce echipa a ratat din nou campionatul, dar s-a și apucat de campania de achiziții. Primul fotbalist care poate semna cu roș-albaștrii este Djokovic.

Gigi Becali i-a pus pe masă o ofertă concretă doar lui Djokovic

Mijlocașul, care e liber de contract, după ce şi-a încheiat angajamentul cu formaţia lui Marius Şumudică, Al-Raed, este singurul fotbalist, dintre cei doriți de Becali, care a primit și o ofertă concretă.

Potrivit surselor playsport.ro, Becali i-a propus lui Djokovic un contract pe un sezon, în valoare de 15.000 de euro. Este posibil ca fotbalistul croat să mai primească și o sumă consistentă la semnătură, dar aceste detalii vor fi discutate ”face to face”. Djokovic este așteptat la București în aceste zile, când va avea loc și întâlnirea cu milionarul din Pipera.

Damjan Djokovic a fost campion cu CFR de patru ori și era unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionat în perioada în care evolua pentru clujeni. I-a părăsit în ianuarie 2021, atunci când a mers tot după Șumudică, la Rizespor.

Musi nu va juca la FCSB în noul sezon. Pintilii mizează pe un alt puști dinamită din Academie. Cine face pasul la prima echipă

Musi nu va juca la FCSB în noul sezon. Pintilii mizează pe un alt puști dinamită din Academie.

În ultimele șase luni, Alexandru Musi a evoluat, sub formă de împrumut, la Poli Iași. În tricoul moldovenilor, fotbalistul, în vârstă de 18 ani, a dat cinci goluri în 13 meciuri jucate.

Deși împrumutul lui Alexandru Musi, la Poli Iași, urmează să expire în această vară, tânărul jucător nu va reveni la FCSB, anunță GSP. Gruparea roș-albastră ar plănui să-l împrumute din nou la Poli Iași sau la altă echipă.

Inițial, FCSB îl luase în calcul pe Musi pentru următorul sezon, însă se pare că în locul său va fi adus, la prima echipă, Matei Tănasă, extremă în vârstă de 17 ani.

Matei Tănasă este născut pe 8 octombrie 2005, la Iași, are 1.80m, 64kg și este dreptaci, conform site-ului oficial al FCSB-ului.

La începutul anului trecut, Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, a vorbit la superlativ despre Matei Tănasă, pe care l-a comparat cu Alexandru Musi.

„Matei Tănasă are 16 ani făcuți în toamna asta, este fratele lui Andrei Tănasă. Este un tânăr în care eu văd o perspectivă excepțională. El joacă inter sau atacant lateral. E ca Musi, puțin diferit, spre Octavian Popescu la calități, dar cu o maturitate ieșită din comun. Foarte bun jucător! Se face jucător, dau în scris, dau că se face jucător”, a spus Mihai Stoica, în ianuarie 2022, pentru Orange Sport.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Matei Tănasă este cotat la 100.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe