Gigi Becali se teme să nu fie răpit. “Nu merg acolo! Am înțeles că este foarte periculos și că pot să te răpească”

Catinca Giosanu 18.06.2021, 21:42
Gigi Becali se teme să nu fie răpit. “Nu merg acolo! Am înțeles că este foarte periculos și că pot să te răpească”

Milos din fire, Gigi Becali, se gândește frecvent la oamenii care conviețuiesc în comunităţile sărace din Africa. Cel mai tare i-au impresionat cei din Uganda şi Rwanda. Cu toate acestea, patronul celor de la FCSB a dezvăluit că nu își dorește să ajungă niciodată pe acele meleaguri. Și asta, din cauză că se teme pentru viața sa. Concret, este de părere că ar risca să fie răpit.

Gigi Becali se teme să nu fie răpit

Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că sare în ajutorul persoanelor aflate la limita sărăciei și nu numai. Finanţatorul FCSB a ajutat financiar oameni bolnavi, dar a contribuit cu bani şi la construirea unor case în zonele afectate în trecut de inundaţii. Latifundiarul din Pipera s-a implicat chiar și în căsniciile cu probleme. Omul de afaceri a anunțat, la un moment dat, că îi va cumpăra o casă unei femei care are cinci copii și care își acuză soțul de violență domestică. Pentru a o scăpa de acest chin pe mămica cu pricina, Becali a promis că îi va cumpăra o casă cu mai multe camere.

Acum însă, atenția lui este îndreptată către comunităţile sărace din Africa. Afaceristul din Pipera e trimite celor nevoiaşi de acolo ajutoare. Dar asta nu e tot! El îi sprijină pe africani inclusiv cu sume importante de bani cu care să se dezvolte.

“Nu merg acolo! Am înțeles că este foarte periculos și că pot să te răpească”

În ciuda faptului că acolo a construit unități de învățământ și locașe de cult, Gigi Becali se teme să meargă în Africa. Patronul echipei roș-albastre a declarat că în acea zonă, oamenii pot fi chiar și răpiți.

Nu am fost acolo pentru că trebuie să faci mai multe vaccinuri. În plus, am înţeles că este foarte periculos, pot să te răpească…

Interesul meu este numai unul singur: îl vreau pe Hristos și vreau să fiu cu Hristos. Și dacă vrei să fii cu Hristos, trebuie să faci binele. Și ca să faci binele, trebuie să vezi că oamenii mor de foame și de sete acolo și tu aici ai bogății. Și oameni care au două mâini și două picioare ca tine, simțuri și discernământ, exact ca tine numai că au piele neagră, nu e mare diferență, ei mor de foame și de sete. Tu dacă ești indiferent, nu mai ești cu Hristos. Ești cu dracii pe lumea cealaltă.

Ați văzut, acum au condiții, sunt vreo 2000 de copii care mănâncă. Am făcut școală, am dat bani la spital. Aduc de acolo bărbați negri care să facă teologia aici, să slujească acolo preoția ortodoxă. Se botează cu miile.”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena 3.

Urmăriți Playsport.ro și pe