Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe „noul Belodedici”! Răspunsul surprinzător al patronului FCSB

Robert Zanfir / 25.10.2021, 17:44
Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe „noul Belodedici”! Răspunsul surprinzător al patronului FCSB

Grigore Turda (24 de ani), fundașul lui FC Argeş, e în atenţia lui Gigi Becali (63 de ani) pentru un transfer la FCSB. „Noul Belodedici”, așa cum este numit de Jean Vlădoiu, i-a fost propus omului de afaceri, care a promis că îl va urmări cu atenție.

FCSB a revenit în lupta pentru primul loc al Ligii 1, după seria de cinci victorii consecutive, dublată de pașii falși ai liderului CFR Cluj. Iar Gigi Becali începe să își facă planuri pentru la iarnă.

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe „noul Belodedici”! Răspunsul surprinzător al patronului FCSB

FCSB suferă nu doar din cauza pandemiei de coronavirus, care a făcut prăpăd în cantonamentul de la Berceni, dar și din cauza lipsei de soluții în ce privește jucătorii. Cel puțin, patronul FCSB și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de fundașii centrali.

FCSB se bazează pe Vinicius, care este de departe cea mai bună mutare a acestei veri. În plus, Edi Iordănescu îi are la dispoziție pe Iulian Cristea și Andrei Miron, dar cei doi nu au dat satisfacție, iar Gigi Becali i-a luat în vizor.

Roș-albașrii ar fi pus deja ochii pe o soluție excelentă pentru centrul defensivei. Potrivit ProSport, Grigore Turda i-ar fi fost propus lui Gigi Becali, după ce a impresionat în jocurile din acest sezon.

Sursa citată mai notează că omul de afaceri a fost prins în off-side de propunerea apropiaților. Le-a transmis, însă, că deși nu îl cunoaște pe jucătorul celor de la FC Argeș, îl va urmări câteva meciuri, pentru a putea lua o decizie.

Grigore Turda, comparat de Jean Vlădoiu cu Belodedici

Jean Vlădoiu are numai cuvinte de laudă pentru Grigore Turda. Președintele lui FC Argeș spune că fundașul său a ajuns și în atenția lui Mirel Rădoi, după jocurile forte bune din ultima vreme

„Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează. De aceea şi când am venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot. Alţii au vrut să îl împrumute pe la Bacău, când am venit în luna decembrie.

Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puţin la fizic, e greu să îl egalezi. Are multe din el, pe lângă răutate, agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, aici mai suferă. E un copil pe care te poţi baza, a jucat meci de meci şi a făcut-o foarte bine.

Când i s-a dat şansă, contra celor de la Craiova, el nu a mai ieşit din lot, datorită ambiţiei, determinării. Cred că Mirel îl are în vedere, mai trebuie să lucreze, chiar şi Tofan e un jucător cu calităţi. Dar Turda mi se pare un fundaş central de perspectivă”, a declarat Vlădoiu, la ProX.

Înalt de 1,88 metri, Grigore Turda a jucat 13 meciuri în Liga 1 pentru FC Argeş, timp în care a marcat de două ori.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Grigore Turda în prezent, potrivit transfermarkt.com