Gigi Becali și-a ales stadionul pentru meciurile de „acasă” ale FCSB. Începe un nou scandal în fotbalul românesc?

Giosanu Catinca / 02.03.2021, 14:06
Gigi Becali și-a ales stadionul pentru meciurile de „acasă” ale FCSB. Începe un nou scandal în fotbalul românesc?

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat că și-a ales stadionul pentru meciurile de „acasă” ale roș-albaștrilor. Mesajul transmis de latifundiarul din Pipera a stârnit noi controverse. Marile voci din fotbalul românesc se așteaptă ca acum să izbucnească un nou scandal în domeniul sportiv.

Gigi Becali și-a ales stadionul pentru meciurile de „acasă” ale FCSB

FCSB a jucat constant pe Arena Națională de la inaugurarea celui mai mare stadion al țării, însă, de când a fost construită noua arenă ”Steaua”, revenirea echipei în Ghencea a fost pusă deseori în discuție.

Gigi Becali transmitea în trecut că nu ar dori ca FCSB să joace în Ghencea. Asta, pentru a evita un conflict cu suporterii care susțin CSA Steaua. Acum însă, afaceristul a avut un discurs enigmatic, din care se înțelege că echipa sa ar putea, la un moment dat, să joace pe noul stadion.

Alături de revenirea în Ghencea, FCSB ar putea juca și pe noul stadion ”Arcul de Triumf”. La un moment dat, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a dezvăluit că ”roș-albaștrii” au trimis o solicitare pentru închirierea arenei.

Vedetele lui Becali vor să plece la finalul sezonului în campionate din străinătate
Florinel Coman și Florin Tănase, printre cei mai apreciați de Gigi Becali

Începe un nou scandal în fotbalul românesc?

Finanțatorul roș-albaștrilor a transmis că va fi de acord ca jucătorii de la FCSB să evolueze pe teren propriu, fie pe Ghencea, fie pe ”Arcul de Triumf”.

CSA Steaua va trebui să dea bani pentru a juca pe Ghencea, așa cum dau și eu. Nu au cum să joace gratis. Păi, este un stadion construit din bani publici. Nu au cum să joace acolo, fără să dea bani. Pe acel stadion trebuie să joace orice echipă care achită o sumă de bani.”, a spus omul de afaceri, Gigi Becali.

Milionarul nu este de acord nici cu ”restricția” pe care echipa sa o are față de posibilitatea de a juca pe Stadionul Arcul de Triumf.

Stadionul nu a fost făcut cu destinația rugby, ci fotbal, nu? Dacă statul vine și investește o sumă de bani pentru destinația fotbal, vii tu si nu dai voie. Nu se ține cont de lege la noi, în România. Tac din gură și fac ce pot. Râde Dumnezeu de ei și face dreptate. Îi ține prin Liga 3.”, a mai spus Becali, într-o intervenție la Pro X.