Gigi Becali și-a desființat jucătorii, în direct la tv. Moruțan, unul dintre clienții patronului

Marian Cărăvan / 16.02.2021, 23:09
Gigi Becali și-a desființat jucătorii, în direct la tv. Moruțan, unul dintre clienții patronului

Nu mai miră pe nimeni ieșirile lui Gigi Becali la adresa jucătorilor de la FCSB. Supărat foc după eșecurile din ultima perioadă, Gigi Becali și-a desființat jucătorii, în direct la tv. Moruțan este unul dintre clienții patronului.

Gigi Becali și-a desființat jucătorii, în direct la tv

FCSB a suferit două înfrângeri consecutive în campionat, cu același scor, 0-1, în meciurile cu Academica Clinceni și Hermannstadt. Roș-albaștrii au părăsit și Cupa României, fiind eliminați de Dinamo, scor 0-1. Patronul FCSB a luat foc după ultimele rezultate ale echipei sale și i-a criticat dur pe elevii lui Toni Petrea. Gigi Becali și-a desființat jucătorii, în direct la tv. Acesta este supărat pe jucătorii săi, care abuzează de driblinguri și, în opinia patronului, se cred vedete. Moruțan este unul dintre clienții patronului. După ce l-a lăudat, acum dă cu el de pământ.

E adevărat, sunt supărat pentru 3-4 jucători că jocul echipei este din cauza lor: Coman, Moruțan și cu Tănase care vor să fie vedete și să dribleze. Nu le stă nimeni în cale numai că pe Moruțan l-am lăudat și a zis că e Messi. Nu ești Messi! Coman se vede Neymar, vrea să îi dribleze pe toți. Și Tănase tot așa, vrea să îi dribleze pe toți”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali si-a desfiintat jucatorii in direct la tv
Gigi Becali si-a desfiintat jucatorii in direct la tv

Gigi Becali a pus tunurile pe Istvan Kovacs

Gigi Becali aruncă săgeți și spre arbitrul Istvan Kovacs. Patronul FCSB spune că de fapt echipa sa e pe locul 1 cu șase puncte în fața campioanei CFR.

Nu sunt supărat pe jocul echipei. Sunt pe locul 1 și trebuia să avem șase puncte avans față de CFR Cluj, șase puncte pe care hoțul de Kovacs mi le-a luat. Eu așa calculez, spun că suntem cu șase puncte peste CFR”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

În derby-ul din decembrie, CFR Cluj – FCSB, Kovacs nu a văzut un henț făcut de Camora, în minutul 2. În schimb, în minutul 34 a acordat penalty pentru clujeni, la un duel în careu între Miron și Vojtus.

De altfel, Gigi Becali a anunțat că echipa sa nu va mai juca în Liga 1 dacă va mai fi arbitrată de Istvan Kovacs.

Facem hârtie la FRF: «Dacă ni-l mai dați pe Kovacs, ieșim de pe teren!». Ieșim chiar dacă pierdem cu 3-0”, a spus Becali pentru GSP.

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 48 de puncte. Roș-albaștrii sunt la egalitate cu ocupanta poziției secunde, CFR Cluj. În etapa viitoare, FCSB joacă sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20:00, cu Chindia. Meciul va avea loc pe Arena Națională.