Gigi Becali și Dan Șucu, parteneri de afaceri. Cum fac cei doi milionari bani împreună

Dragos Stefanescu 25.09.2022, 06:10
Gigi Becali și Dan Șucu, parteneri de afaceri. Cum fac cei doi milionari bani împreună

Gigi Becali și Dan Șucu au devenit adversari în Superliga, după ce acesta din urmă a devenit acționar la Rapid. În ciuda tachinărilor inevitabile apărute imediat, cei doi au o relație destul de apropiată. Mai mult, Becali și Șucu dețin și o afacere împreună.

Gigi Becali și Dan Șucu au o afacere împreună. Finanțatorul FCSB a dezvăluit tot

În primăvara acestui an, Dan Șucu a devenit acționar la Rapid. Omul de afaceri a cumpărat 50% din acțiunile clubului giuleștean. Încă de la început, Șucu și-a prezentat într-un mod transparent ambițiile pe care le are la Rapid.

După această mutare neașteptată, Gigi Becali a vorbit despre noul finanțator al Rapidului. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că are o relație destul de apropiată cu Șucu, cei doi deținând chiar și o afacere împreună. În plus, Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa noului finanțator rapidist, pe care îl consideră un om serios dar foarte sever.

E extraordinar, îl cunosc, e un om de treabă, de cuvânt, îl cunosc bine. Nu se compară cu tot ce a fost până acum în fotbal. Am și o afacere cu el.

Șucu nu e genul ăla de om, e ca mine dar puțin mai sever. Eu mai zic, mai dreg. La Șucu nu merge, își face plan de afaceri și trebuie să-l respecți cu sfințenie. O să vedeți! Șucu e un altfel de om. E foarte meticulos, foarte organizat.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Noua investiție a lui Dan Șucu. Finanțaroul de la Rapid speră să dea lovitura cu această afacere

Cu o avere estimată de 120.000.000 de euro, Dan Șucu a ales să facă o nouă investiție majoră. Din aceasta speră să producă zeci de milioane de euro pentru viitorul său și al Rapidului.

Site-ul profit.ro anunță că proprietarul Mobexbert a preluat 10% din acțiunile fondului de investiții Agista, care are rolul de a consolida ecosistemul companiilor locale prin piața de capital. Fondul respectiv de investiții se află deja în acționariatul unor companii renumite din domeniul IT, însă în viitorul apropiat are în plan să își adauge în portofoliu și firme din diverse sectoare, cum ar fi sănătate, imobiliar, managementul și reciclarea deșeurilor, serviciile energetice legate de sursele regenerabile, etc.

Conform sursei citate, fondul de investiții Agista beneficiază de sprijinul necondiționat al lui Dan Șucu, însă acționarul de la Rapid a transmis că nu are o implicare în deciziile societății.

Urmăriți Playsport.ro și pe