Gigi Becali îl vrea la FCSB, dar oferta lui a fost respinsă din start. „Tehnici mioritice, nu are legătură cu realitatea”

Bordei Radu / 23.09.2022, 15:59
Gigi Becali îl vrea la FCSB, dar oferta lui a fost respinsă din start. „Tehnici mioritice, nu are legătură cu realitatea”

Baba Alhassan este noua senzație din Superliga și i-a atras atenția lui Gigi Becali. Mijlocașul celor de la Hermannstadt a impresionat cu evoluțiile sale care au contribuit la parcursul de vis al sibienilor. Aceștia sunt singura echipă care nu a pierdut niciun meci în această ediție.

Baba Alhassan, dorit de Gigi Becali. Suma oferită pentru mijlocași i-a amuzat pe sibieni. „Este o glumă”

Fotbalistul lui Marius Măldărășanu a marcat 6 goluri în acest sezon, este pe locul secund în topul golgheterilor. Alături de Paraschiv, Alhassan a reprezentat motorul ofensiv al echipei. De aceea, nu a mirat pe nimeni când Gigi Becali l-a remarcat. Cu toate acestea, finanțatorul vicecampioanei României nu ar oferi mai mult de 300.000 de euro pe fotbalist.

Ei au plătit 1,5 milioane de euro pentru un atacant de 26 de ani, cu 7 goluri. Păi atunci cât valorează un mijlocaș ofensiv de 22 de ani, cu 6 reușite, toate din acțiune? Aceste evaluări denotă o tehnică mioritică de negociere, fără legătură cu realitatea. Se încearcă să se micșoreze valoarea, dar nu ne îngrijorăm. Echipa merge bine, nu ne grăbim să vindem. Am avut ofertă de 800.000 de euro din Spania, o să mai vină și altele. Și pentru Paraschiv este interes, dar nu o să vindem acum toată echipa. O să plece un jucător, poate doi, a comentat un oficial de la Hermannstadt pentru turnulsfatului.ro

Nicolae Dică ia serios în calcul să îi facă „plăcerea” lui Gigi Becali

Nicolae Dică a explicat că fostul fotbalist al CFR-ului are marele avantaj că poate evolua pe mai multe posturi. Atât în cele două benzi, cât și în centrul atacului. Și, de asemenea, în mai multe sisteme de joc. Cu unul sau cu doi atacanți.

„(n.r. de ce și-a dorit să revină la FCSB) Asta a fost a patra oară când patronul a vrut să vin la echipă. Am avut o discuție, mi-a spus că are încredere în mine. Având discuțiile cu patronul echipei, avem discuții în care… Cum a fost și cu sistemul de joc.

Când ai un jucător ca Omrani care a câștigat 5 campionate cu CFR, ce faci? Îl ții rezervă? M-am gândit, da (n.r. să joace cu Omrani și Compagno în același timp). Veți vedea. Important este ca Omrani să fie bine din punct de vedere fizic. S-a antrenat foarte bine separat, când am fost noi plecați, când am avut aceste zile libere. El va juca acum și la echipa a doua, a spus Nicolae Dică la Digi Sport.