Gigi Becali și Victor Pițurcă, din nou în aceeași tabără. Cum au ajuns cei doi dușmani să susțină aceeași cauză

Olteanu Ștefan / 11.03.2021, 08:42
Gigi Becali și Victor Pițurcă, din nou în aceeași tabără. Cum au ajuns cei doi dușmani să susțină aceeași cauză

Gigi Becali și Victor Pițurcă fac parte din tabăra care luptă împotriva FRF. La fel ca finanțatorul FCSB, Victor Pițurcă este un contestatar vehement al regulii U21. Federația Română de Fotbal vrea să modifice această regulă din sezonul următor, iar fostul selecționer crede că ar fi o mare greșeală înăsprirea acesteia.

Gigi Becali și Victor Pițurcă, din nou în aceeași tabără

Victor Pițurcă este aliatul lui Gigi Becali în lupta cu FRF. Finanțatorul FCSB s-a plâns în repetare rânduri de regula U21 impusă de Federație, iar Pițurcă îi dă dreptate.
Mai mult, FRF vrea să înăsprească și mai mult regula respectivă din sezonul următor. Potrivit noii modificări, unul dintre jucătorii U21 va trebui păstrat în teren tot meciul, iar celălalt cel puțin o repriză. Înfuriat de regula respectivă, Victor Pițurcă a lăsat de înțeles că ea nu va aduce niciun beneficiu fotbalului românesc.
Fostul selecționer a dat drept exemplu selecționata Germaniei, pe care România o va întâlni, la finalul lunii, în calificările pentru Mondial.

Nemții nu impun jucători tineri în teren. Nu poți ruga o echipă privată să bage în teren ce jucători vor cei de la Federație. Fotbaliștii trebuie să merite să intre în teren, indiferent ce vârstă au”, a spus Pițurcă la jurnalul PRO TV.

Victor Pițurcă nu este de acord cu regula U21 impusă de FRF
Victor Pițurcă nu este de acord cu regula U21 impusă de FRF

Man și Mihăilă, luați la țintă de fostul selecționer

Evoluțiile celor doi atacanți de la Parma au ajuns în vizorul fostului selecționer. Man și Mihăilă sunt foarte apreciați în Italia după ultimele evoluții la Parma. Mihăilă a marcat în ultima etapă, iar jurnaliștii de la ParmaLive au avut numai cuvinte frumoase la adresa atacantului sosit de la Craiova.
Cu toate acestea, Victor Pițurcă spune că atât Mihăilă, cât și Dennis Man mai au de muncit la capitolul atitudine.

Sunt tineri, sunt talentați, trebuie să fie mult mai răi în teren. Amândoi”, a fost observația făcută de Pițutrcă.

Pentru Man și Mihăilă urmează duelul cu AS Roma din Serie A. Partida va avea loc pe terenul Parmei, dumunică, de la ora 16:00.

Man și Mihăilă mai au de lucrat la atitudine, spune Victor Pițurcă
Man și Mihăilă mai au de lucrat la atitudine, spune Victor Pițurcă

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, certat pentru pierderea lui Octavian Popescu

Octavian Popescu este unul dinte fotbalișii momentului în Liga I. La doar 18 ani, el e titular incontestabil la FCSB și este unul dintre cei mai periculoși jucători. Popescu a fost crescut de Craiova, iar plecarea lui din Bănie a reprezentat o adevărată lovitură pentru olteni. Pițurcă spune că vina îi aparține exclusiv lui Mihai Rotaru, patronul echipei.

I-am văzut talentul fotbalistic, ăsta e și motivul pentru care l-am chemat la echipa mare. Sper să ajungă un fotbalist mare.
Patronul Rotaru e vinovat de pierderea lui! Vina îi aparține în totalitate, 100%, lui Rotaru”, a spus Victor Pițurcă.

Un gol și șase pase decisive are Octavian Popescu în acest sezon la FCSB. Cota lui de piață este de 350.000 euro, conform Transfermarkt.

Mihai Rotaru, certat pentru pierderea lui Octavian Popescu
Mihai Rotaru, certat pentru pierderea lui Octavian Popescu