Victor Pițurcă antrenează din umbră o mare echipă. Informații secrete ies la iveală despre colaborare

Gabriel Peneș / 15.02.2021, 17:06
Victor Pițurcă antrenează din umbră o mare echipă. Informații secrete ies la iveală despre colaborare

„Satana” nu poate sta deoparte. Victor Pițurcă antrenează din umbră o mare echipă. Informațiile secrete au fost dezvăluite de un fost coleg de club și de națională. Chiar dacă nu mai antrenează după despărțirea de Universitatea Craiova, Pițurcă dă o mână de ajutor echipei lui de suflet. El este sfătuitorul din culise al lui Daniel Oprița, antrenorul oficial de la Steaua, echipa din Liga a 3-a.

Victor Pițurcă antrenează din umbră o mare echipă. Informații secrete ies la iveală despre colaborare

Cel supranumit „Satana” rămâne apropiat de formația lui de suflet. Victor Pițurcă antrenează din umbră o mare echipă. Nu alta, decât Steaua. CSA Steaua sau „Steaua Armatei”, ca să fim mai exacți. Fostul mare fundaș Adrian Bumbescu a fost cel care a dezvăluit acest lucru, conform telekomsport.ro. Bumbescu, coleg cu Pițurcă și la Steaua și la națională, spune că acesta este sfătuitorul antrenorului Daniel Oprița. Fostul apărător a mai declarat că Piți s-ar putea implica şi mai mult, dacă Steaua reuşeşte să promoveze în liga secundă.

Victor Piţurcă este liber de contract după ce în urmă cu un an s-a despărţit de Universitatea Craiova. Însă, fostul selecţioner nu stă departe de fotbal.  Implicarea lui neoficială e un semn că ar putea urma mult mai mult. Adrian Bumbescu susţine că Victor Piţurcă ar putea chiar să preia funcţia de manager general al Stelei. Asta dacă echipa va reuşi să urce în următoarea ligă.

Victor Pițurcă antrenează din umbră o mare echipă. Informații secrete ies la iveală despre colaborare
Victor Pițurcă antrenează din umbră la formația lui de suflet. Daniel Oprița și secundul Iulian Miu, alături de comandantul CSA București, în momentul preluării băncii tehnice a CSA Steaua. Sursa foto: csasteaua.ro

„Steaua Armatei” și FCSB 2 se luptă pentru promovarea în Liga a 2-a

La ora actuală, CSA Steaua, echipa antrenată de Daniel Oprița, e lider în seria 4 din Liga a 3-a. Doar două puncte o dspart de marea rivală, echipa secundă a FCSB. Jocurile acestei ligi au fost „înghețate” la mijlocul lunii noiembrie, din cauza pandemiei. Până acum s-au desfășurat doar 10 etape. Conform programului, partidele ar urma să se reia din 13 martie. Chiar în prima întâlnire de după pauza forțată, e programat marele derby CSA Steaua – FCSB 2.

Importanța duelului a fost marcată și de decizia lui Gigi Becali de a folosi o echipă fără mulți titulari în partida din Cupă, contra lui Dinamo. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-1. Becali pare, însă, mai interesat să oprească rivala din Ghencea din drumul către promovare. În acest sens, el a declarat că va trimite „artileria grea” la derby-ul din Liga a 3-a.

Echipa asta a lui Talpan, că el e părintele spiritual, mănâncă banii de la stat. Dar nu o să le meargă așa la infinit. Oricum, stați liniștiti că vor mai sta încă un an în Liga 3. Asta, deoarece nu vor trece de echipa noastră a doua. Voi trimite artileria grea la meciul cu ei. Și uite cum vor mai pierde încă un an. Am auzit că deja încep să se intereseze pe la ăștia de pe lângă mine pe cine oare am eu de gând să îi trimit de la prima echipă să joace impotriva lor”, a declarat Becali, conform Pro Sport.