Gigi Becali, sincer şi amuzant, în stilul caracteristic: “Dacă îl transfer? Cine-i ăsta? Unde joacă?”

Giosanu Catinca / 07.06.2021, 21:51
Gigi Becali, sincer şi amuzant, în stilul caracteristic: “Dacă îl transfer? Cine-i ăsta? Unde joacă?”

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, își respectă întru totul promisiunile. Patronul roș-albaștrilor a anunțat recent strategia FCSB-ului pentru perioada de mercato din vară, iar acum a pus osul la treabă. Afaceristul din Pipera a transferat deja câțiva jucători, iar acum au apărut noi nume pe lista sa. Despre unul dintre fotbaliștii despre care se tot spune că are mari șanse să semneze cu FCSB spune însă că nu a auzit în viața lui. Sau poate că îi este atât de indiferent încât nu vrea să recunoască că i-a urmărit evoluția.

Gigi Becali, sincer şi amuzant, în stilul caracteristic

După ce i-a convins pe Stipe Vucur și Alexandru Crețu, Gigi Becali își îndreaptă acum atenția spre compartimentul ofensiv al FCSB-ului. Vicecampioana și-a asigurat serviciile lui Andrei Dumiter, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, însă nu are de gând să se oprească aici. Formația bucureșteană a pus ochii pe Bogdan Stancu, fostul internațional român care a evoluat în SuperLig în ultimii 10 ani. De asemenea, s-a mai vorbit despre interesul pentru Ivan Mamut, atacantul de careu al Universității Craiova. Cu toate că s-a vorbit intens despre fotbalistul croat, Gigi Becali neagă orice discuții în ceea ce îl privește pe acesta din urmă.

Craiova l-a transferat în 2004 pe Ivan Mamut și i-a făcut contract valabil până în iunie 2024
Craiova l-a transferat în 2004 pe Ivan Mamut și i-a făcut contract valabil până în iunie 2024

“Dacă îl transfer? Cine-i ăsta? Unde joacă?”

Latifundiarul din Pipera nu vrea să recunoască nici în ruptul capului că pe lista sa se află fotbalistul împrumutat de U Craiova de la NK Inter Zaprešić.

Dacă îl transfer și pe Mamut? Ăsta cine este? Unde joacă? Pe băiatul ăla de la Sepsi nu îl cheamă așa. Nu mă interesează niciun Mamut și nu știu cine este.”, a spus Becali, potrivit celor de la ProSport.

Mamut a fost adus la Universitatea Craiova cu scopul de a-i ține locul lui Elvir Koljic, bosniacul accidentat grav în prima parte a campionatului. Croatul a început să joace fotbal în orașul său natal. Este vorba despre Split. Acolo, el a evoluat pentru mai multe formații locale. În 2016 însă, internaționalul a fost cedat de Hajduk la Inter Zapresic, formație de la care a venit în Bănie. Pentru a-l lăsa la FCSB, patronul Mihai Rotaru cere jucători la schimb de la FCSB. Becali îl lasă să aleagă dintre Risto Radunovic, Ionuț Vînă, Dragoș Nedelcu și Răzvan Oaidă.