Gigi Becali, susținător declarat al lui Răzvan Burleanu înaintea alegerilor FRF: „Să stea 25 de ani președinte. Nu e om rău, se vede din zâmbet”

Olteanu Ștefan / 01.04.2022, 10:27
Gigi Becali, susținător declarat al lui Răzvan Burleanu înaintea alegerilor FRF: „Să stea 25 de ani președinte. Nu e om rău, se vede din zâmbet”

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea alegerilor de la FRF, Gigi Becali s-a declarat drept un susținător al lui Răzvan Burleanu, asta deși de-a lungul ultimilor ani nu a fost mereu de acord cu deciziile actualului președinte. Alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal sunt programate pe 12 aprilie, la Casa Fotbalului.

Răzvan Burleanu se pregătește pentru al treilea mandat în fruntea FRF. Înaintea alegerilor, Gigi Becali s-a declarat un susținător al actualului președinte

Gigi Becali a surprins în dimineața zilei de joi, când în direct la PRO X, s-a declarat drept un susținător al lui Răzvan Burleanu, care înaintea alegerilor FRF nici măcar nu are parte de un contracandidat.
Astfel, actualul președinte va câștiga mai mult ca sigur și cel de-al treilea mandat în fruntea Federației Române de Fotbal. Acest lucru nu îl dreanjează pe Gigi Becali, deoarece finanțatorul FCSB spune că singura problemă pe care o avea vizavi de fotbalul românesc, respectiv arbitrajul, se va rezolva. Începând cu sezonul 2022 – 2023, Liga 1 va beneficia de sistemul VAR.

Singurul lucru care mă deranja și care mă interesează este arbitrajul, care se va rezolva. O să avem VAR și poate să stea Burleanu 25 de ani președinte, că nu mă deranjează. Pe mine mă interesează arbitrajul și Comisiile.
Nu e frumos să comanzi tu Comisiile. Îl îndrum să lase Comisiile libere. Să stea Burleanu, că el nu e om rău, se vede din gesturi, din zâmbet, se vede”, a declarat Gigi Becali, la postul de televiziune PRO X.

Răzvan Burleanu se află în fruntea FRF din 2014. Următoarele alegeri sunt programate pe 12 aprilie, la Casa Fotbalului. În acest moment, Burleanu nu are parte de niciun contracandidat și e sigur de faptul că va câștiga.

Gigi Becali a uitat de „războaiele” pe care le-a avut cu Răzvan Burleanu?! „Am ajuns sclavul unui copilandru. O situație primitivă, stalinistă”

Deși Gigi Becali spune acum că nu are nimic împotriva lui Răzvan Burleanu, în urmă cu mai puțin de un an îl ataca dur pe președintele Federației Române de Fotbal. Și nu a fost singura dată. Majoritatea atacurilor pe care Becali le-a lansat în ultimii ai împotriva lui Burleanu au fost din cauza regulii U21.

Am primit o circulară: un jucător U21 să joace 90 de minute și un alt jucător U21 45 de minute. Iar dacă noi, sclavii, jucăm cu 7 jucători crescuți în România, atunci nu ne mai impun regula U21!

Am zis că am ajuns într-o situație primitivă, stalinistă. Cineva spune, tu așa faci. Noi, Liga, nu vrem așa! Eu am mai vorbit la alte cluburi, la Craiova, cu Rotaru, i-am zis să facem și noi o revoluție. Iftime e de acord și el. L-am sunat și pe Copilu de la CFR, „Da, nea Gigi, de acord”.

Ei, stăpânii, o să vadă că sclavii nu mai respectă regula lor. Nu mai jucăm nici măcar cu un singur jucător U21! Pe Tavi Popescu nu-l mai bag, chiar dacă e titular.

Ne adunăm la Ligă și asta facem. Nu vii să-mi impui tu mie, pe banii mei, când tu iei 20 milioane de euro de la UEFA pe spinarea mea: „Băi, sclavule, îți iau și banii și te oblig să faci așa”.

Nu atacăm la TAS, ci pe cale comercială, nu e o chestiune sportivă, e una economică. Eu trebuie să joc cu anumiți jucători ca să câștig, nu am ajuns sclavul unui copilandru, Burleanu”, spunea Gigi Becali, în mai 2021, la Digi Sport.

Decizie majoră luată de FRF! Răzvan Burleanu, 100% sigur de al 3-lea mandat! Ce s-a întamplat cu restul contracandidatilor.