Gigi Becali, un nou derapaj rasist uluitor la adresa rivalilor de la Rapid: „Astea sunt batjocuri a la rromi. Eu sunt mai mare ca Șucu”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.08.2022, 10:55
Gigi Becali, un nou derapaj rasist uluitor la adresa rivalilor de la Rapid: „Astea sunt batjocuri a la rromi. Eu sunt mai mare ca Șucu”

Gigi Becali și-a continuat tirada la adresa celor de la Rapid, după ce s-a zvonit că aceștia i-ar dori pe Darius Olaru și pe Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a reiterat că giuleștenii nu au forța financiară necesară pentru a reuși astfel de mutări și a vorbit în termeni foarte duri despre conducerea clubului alb-vișiniu.

Gigi Becali, un nou atac rasist la adresa celor de la Rapid

Becali a catalogat încercarea rapidiștilor, care nu a fost confirmată încă și e doar la nivelul de zvon, drept o „batjocură”. De aceea, el a simțit nevoia să îi jignească pe rapidiști, din nou, pe criterii etnice.

„(n.r. dacă va mai face transferuri dacă echipa trece mai departe) Păi da, cu siguranță trebuie să aducem. Acum am văzut că s-a speculat, că a făcut Rapidul nu știu ce. În primul rând, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Și eu sunt mai mare ca Șucu, o să iau eu de la el. Mâine iar mă spovedesc, că iar… Când eu vând o marfă nu contează cine ia, dar trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane. Dacă îl vrea pe Olaru, 6 milioane. Să facă oferta.

Dacă faci ofertă de 3.5 milioane cum zic ei, e batjocură, treaba lor. M-a sunat un jurnalist că a făcut nu știu ce ofertă Rapidul. Nu pot ei să cumpere de la mine, trebuie să mai crească de vreo două, trei ori. Dacă totuși vor, Coman da, e și pentru el valabilă. 5 milioane. Pentru Olaru, 6 milioane. Vând la oricine, și la Craiova și la CFR. Atâta costă Coman. Astea sunt batjocuri a la rromi, că le plac batjocurile rromilor. Deși galeria e civilizată. Conducerea lor este a la rromi, dacă fac batjocuri din astea. Dacă aruncă din astea pe piață, nu sunt a la rromi? Păi ce ar trebui să fac eu acum? Să dau 10 euro pe un jucător de-al lor? Nu e batjocură? Pe mine m-a sunat un jurnalist”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

De ce crede patronul de la FCSB că rivalii de la Craiova nu au șanse în returul cu Zorya

Gigi Becali a vorbit și despre șansele echipelor românești de a se califica în play-off-ul Conference League. El este convins că echipa sa nu va avea probleme și se va impune și în returul cu Dunajska Streda. În schimb, Becali nu crede că cei de la CSU Craiova vor reușit să treacă de Zorya Luhansk. Patronul vicecampioanei a apreciat că echipa ucraineană este mult prea valoroasă față de cea preluată recent de finul Mirel Rădoi.

(n.r. câți spectatori vor fi la meci) Da, vreo 40.000. Toate câte le-au făcut împotriva mea și toate chinurile se întorc toate împotriva lor. Cu rezultate, atunci o să facă Domnul să arate Slavă Lui. Care sunt ei? Ei sunt ăia… Cine m-a băgat la pușcărie? Știu ei cine sunt. Cei care mi-au spus că nu este asta Steaua. Dumnezeu e mai mare decât toți generalii.

(n.r. dacă va câștiga FCSB și returul cu Dunajska Streda) Bineînțeles, face Domnul toate. Vorbesc în fiecare zi cu el (n.r. cu Nicolae Dică), și de două ori pe zi, ca să știu ce se întâmplă acolo. (n.r. dacă va juca Florinel Coman) Da, el hotărăște, Dică. Are soluții, pentru că e Cordea, i-au dat doar o etapă (n.r. de suspendare). Și atunci el hotărăște dacă riscă cu Coman sau nu.

(n.r. câte echipe românești se califică în play-off-ul Conference League) Eu cred că două, dar una sigur. FCSB. (n.r. despre șansele lui Mirel Rădoi și ale Universității Craiova) Păi eu nu îi dau (șanse), spun ceea ce cred. Nu cred că are șanse. 1-0 poate fi întors. Numai că e o echipă prea puternică (n.r. Zorya Luhansk), te distruge, te năucește, pasează până te distruge. Este prea mare valoarea lor față de Craiova”, a mai spus Gigi Becali în cadrul aceleiași emisiuni.