Gigi îl lasă gratis, el se îmbogățește la arabi! Ce fotbalist dă lovitura vieții

Giosanu Catinca / 03.03.2021, 14:04
Gigi îl lasă gratis, el se îmbogățește la arabi! Ce fotbalist dă lovitura vieții

Un cunoscut fotbalist care evoluează la echipa finanțată de Gigi Becali dă o lovitură majoră, deși era pe lista neagră la FCSB. Gigi Becali nu vrea să îi mai prelungească contractul și îl dă gratis pe sportiv. Jucătorul nu este deloc deranjat de decizia luată de patron, deoarece va câștiga de 3 ori mai mult la viitoarea echipă. Despre cine este vorba și ce salariu la încasa pe viitor?

Gigi îl lasă gratis, el se îmbogățește la arabi!

Aristidis Soiledis o va părăsi în curând pe FCSB. Grecul în vârstă de 30 de ani ar putea da lovitura şi să plece de la FCSB în favoarea unui salariu de 3 ori mai mare şi să ajungă în Emiratele Unite Arabe.

Vestea incredibilă primită de Gigi Becali din partea grecului este una mai degrabă fericită pentru Soiledis, care va primi o sumă impresionantă de bani pe sezon. Aristidis nu mai este în cărţile patronului de la Pipera. Asta, în ciuda faptului că a fost adus ca mare speranţă pentru primul 11 al roş-albaştrilor, de la FC Botoşani.

Visul lui Becali de a avea doar români în echipa sa a fost stricat de fundaşul grec, pe care a încercat să îl dea în această vară, însă ofertele au lipsit. În acest sezon, Aristidis Soiledis a evoluat doar în 2 partide pentru FCSB.

Aristidis Soiledis, într-un FCSB vs. Guimaraes/ foto: Profimedia
Aristidis Soiledis, într-un FCSB vs. Guimaraes/ foto: Profimedia

Soleidis dă lovitura vieții

Soiledis e aproape să dea o lovitură importantă și să prindă un contract în Emirate!

Se pare că grecul se află într-o perioadă de negocieri cu o echipă din Emiratele Arabe Unite. De la aceasta, el ar urma să primească în jur 700 .000 de euro în urmatoarele două sezoane.

Reamintim faptul că în această iarnă, Soiledis a fost aproape de o mutare la FC Argeş. Din anumite motive însă, transferul nu s-a mai realizat. Aristidis a mai jucat pe la AEK Atena şi Olympiakos.

Grecul este evaluat la 300.000 de euro, potrivit publicației de specialitate transfermarkt.