Un fost fundaș de la FCSB vrea să meargă la Survivor. Fotbalistul este familiarizat cu ceea ce se întâmplă acolo

Giosanu Catinca / 30.11.2021, 08:45
Un fost fundaș de la FCSB vrea să meargă la Survivor. Fotbalistul este familiarizat cu ceea ce se întâmplă acolo

Aristidis Soiledis a avut timp să își refacă forțele după ce s-a despărțit de FCSB. El nu va activa însă, în perioada următoare, în fotbal, căci e hotărât să dea o nouă lovitură. Rămas fără echipă, fundașul stânga grec de 30 de ani vrea să participe la Survivor. Și iubita sa a concurat la Survivor Grecia în 2018, însă nu a pus mâna pe trofeu.

Aristidis Soiledis va participa la Survivor Grecia

Se pare că organizatorii competiției au luat legătura cu Aristidis Soiledis și i-au făcut o ofertă greu de refuzat. Cei de la FANATIK susțin că fostului fundaș de la FCSB i s-a propus să participe la Survivor Grecia, reality show care, în ultimii ani, a luat o mare amploare și la noi în țară. Cel mai probabil, grecul va accepta.

În momentul de față, Soiledis este în continuare liber de contract. El s-a despărţit, în vară, definitiv de FCSB, iar de atunci nu a reușit să își găsească niciun angajament. Sunt slabe șanse să își găsească echipă acum, mai ales că sezonul fotbalistic este aproape încheiat pe jumătate. Prin urmare, grecul i-a în serios propunerea venită din partea celebrului producător turc, Acun Ilıcalı.

Soiledis este familiarizat cu ceea ce se întâmplă la emisiunea Survivor. Într-unul dintre sezoanele anterioare a participat și iubita sa, cântăreața Eleni Hatzidou, la celebrul show care se desfășoară în Republica Dominicană. Ea a luptat pentru marele premiu în sezonul 6 al competiției.

Cât este marele premiu la „Survivor Grecia”

Care este marele premiu la Survivor, probabil este întrebarea care macină mulți oameni. Ei bine, premiul pe care îl va obține câștigătorul sezonului 9 nu este deloc de neglijat.

Organizatorii competiției din Grecia pun la bătaie nu mai puțin de 100.000 de euro. Astfel, fotbalistul care în Liga 1 a evoluat și pentru FC Botoșani are toate motivele să lupte să câștige Survivor Grecia. În orice caz, el are o condiție fizică bună, ceea ce reprezintă un mare atu. În plus, este un bun pescar, lucru care îl poate ajuta în lupta pentru supraviețuire din Dominicană.

Aristidis Soiledis a fost unul dintre preferaţii lui Gigi Becali

Recent, Aristidis Soiledis a vorbit despre Gigi Becali în presa din Grecia. Printre altele, el a dezvăluit că Becali a vrut să scape mai repede de el, însă contractul a fost construit „beton”.

Am fost unul dintre favoriţii lui, dar după accidentarea de vara trecută lucrurile s-au schimbat. Credea că mint şi că mă dau lovit ca să nu joc. Am avut o lovitură la degetul mare, o afecţiune ciudată, care a necesitat timp să trec peste ea. Iar după şase luni am fost bine, dar nu am mai jucat.

În primele două luni am stat la medicul şi kinetoterapeutul echipei, dar când am văzut că durerea nu dispare am decis să vorbesc, pentru că făcusem opt injecţii. Şi aşa am început să devin atnipatic, să zicem. Credea că vreau răul echipei. Aşa că am decis să vin în Grecia şi am scăpat de dureri. Am avut doar două meciuri în perioada cu probleme de la FCSB. Becali a venit la mine şi mi-a zis să intru urgent şi să joc, pentru că aveam mulţi jucători cu COVID-19. I-am spus că sunt nerefăcut după patru luni. Am făcut câteva injecţii de anesteziat zona şi am jucat 90 de minute cu Slovan Liberec.”, a declarat Soiledis în presa din Grecia.