Gigi își betonează ”perla”! I-a mărit din nou salariul lui Octavian Popescu și i-a pus o clauză de reziliere astronomică!

Simion Andrei 05.01.2021, 15:13
Gigi își betonează ”perla”! I-a mărit din nou salariul lui Octavian Popescu și i-a pus o clauză de reziliere astronomică!

Octavian Popescu este noul favorit al lui Gigi Becali şi fotbalistul pe care patronul FCSB speră să îl vândă pe bani mulţi. Atacantul în vârstă de 18 ani a fost adus în vară de la CS Universitatea Craiova. Şi după doar câteva luni a fost promovat la prima echipă. Ajutat şi de problemele de lot pe care Anton Petrea le-a avut din cauza pandemiei de coronavirus. Aşa se face că Popescu a strâns deja zece apariţii în Liga 1 pentru FCSB. Plus una în preliminariile Europa League, cu Slovan Liberec. Nu a reuşit să marcheze, dar a dat trei pase decisive.

Mihai Rotaru a refuzat să îi dea un salariu de 2000 de lei pe lună lui Octavian Popescu. Aşa a ajuns la FCSB

Giovani Becali, impresarul lui Octavian Popescu, a povestit pentru Fanatik cum a crescut salariul fotbalistului. Sezonul trecut, la CS Universitatea Craiova, atacantul de 18 ani câştiga 600 de lei pe lună. Mihai Rotaru nu a crezut că ar merita să îi ofere mai mult tânărului jucător.

Octavian Popescu a plecat de la Craiova după ce am discutat cu Mihai (n.r. – Mihai Rotaru, patronul de la U Craiova) și i-am spus că trebuie să-i mărească salariul copilului. I-am zis să i-l facă undeva la 2000-2500 de lei pe lună, pentru că avea doar 600 de lei! Din păcate pentru el, Mihai nu a crezut în potențialul mare pe care-l are Octavian

În prima fază, FCSB i-a oferit 1.000 de euro. Dar Gigi Becali a fost încântat de evoluţiile lui Popescu şi i-a mărit salariul de mai multe ori. Astfel că începând cu această lună a ajuns să câştige 4.000 de euro pe lună.

„Gigi i-a dat imediat lui Octavian 1.000 de euro pe lună când a semnat cu FCSB. Apoi, după ce l-a văzut în primele meciuri, i-a mărit contractul la 3.000 pe lună. Și urmează încă o mărire, din noul an. Octavian Popescu urcă din ianuarie, ca să zic așa, la 4.000 de euro lunar! Progresul e evident, iar Gigi e foarte încântat de jucător”,  a mai spus Giovani Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali a avut grijă să îşi recompenseze jucătorul pentru prestaţiile bune, dar s-a gândit şi la afaceri. I-a pus lui Popescu o clauză de reziliere halucinantă, de ordinul zecilor de milioane de euro.

„Nu doar că i se va mări contractul, dar Gigi, din câte știu, îi va trece și o clauză de reziliere în noile acte. Este undeva la 50-60 de milioane de euro, ceea ce arată încă o dată cât de mult îl apreciază vărul meu pe acest jucător de viitor”, a explicat impresarul fotbalistului. Care este cotat la 350.000 de euro, conform Transfermarkt.de.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe