EXCLUSIV. Gata, se face transferul lui Moruțan la Al Ain pe o sumă uriașă. Agentul jucătorului de la FCSB i-a dat vestea lui Gigi Becali

Claudia Balan 05.01.2021, 12:39
EXCLUSIV. Gata, se face transferul lui Moruțan la Al Ain pe o sumă uriașă. Agentul jucătorului de la FCSB i-a dat vestea lui Gigi Becali

Gata, se face transferul lui Moruțan la Al Ain pe o sumă uriașă. Agentul jucătorului de la FCSB i-a dat vestea lui Gigi Becali și în câteva zile totul va deveni oficial. Negocierile dintre FCSB și Al Ain pentru transferul lui Olimpiu Moruțan sunt extrem de avansate. Gruparea din Emirate și-l dorește cu orice preț pe mijlocașul de 21 de ani al naționalei U21 și este dispusă să mai pluseze pentru aducerea acestuia.

Se face transferul lui Moruțan la Al Ain pe o sumă uriașă. Agentul jucătorului de la FCSB a confirmat

Gigi Becali solicită nu mai puțin de 14 milioane de euro pentru a-l ceda pe fotbalistul său. Arabi au înaintat deja o ofertă de 10.5 milioane de euro și sunt dispuși să mai pluseze pentru jucătorul român. Conform impresarului jucătorului, Florin Vulturar, formația din Emirate nu se va lăsa până când nu-l va convinge pe patronul celor de la FCSB să accepte transferul.

„În 2-3 zile eu cred că se face transferul. Arabii vor mai plusa pentru el. Nu stiu cât, dar ei sunt înnebuniți după jucători tehnici ca el. Îl cumpără, dar e posibil să-l împrumute după un timp în Europa. Au contacte cu multe echipe bune. Sigur nu va pierde echipa națioanala”, ne-a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE, agentul jucătorului, care a precizat că salariul lui Moruțan va depăși două milioane de euro pe sezon.

Olimpiu Moruțan are șanse mari de a ajunge la Al Ain în această iarnă
Olimpiu Moruțan are șanse mari de a ajunge la Al Ain în această iarnă

Moruțan, noul Rădoi de la FCSB

În acest moment, Olimpiu Moruțan se află cu lotul celor de la FCSB în cantonament în Antalya, dar este cu bagajele la ușă. Gruparea antrenată de Toni Petrea va sta în Turcia până pe 13 ianuarie. Primul meci pentru roș-albaștri în 2021 este pe 15 ianuarie, contra Astrei, şi s-ar putea juca pe Arena Naţională, după ce acoperişul stadionului a fost reparat.

Al Ain l-a avut antrenor pe Olăroiu între 2011 și 2013, însă cele două părți nu au ajuns la o înțelegere. 1.3 milioane de euro este cota lui Moruțan pe site-ul de specialitate transfermarkt.de.

2021 ar putea fi anul în care Olimpiu Moruțan va părăsi FCSB
2021 ar putea fi anul în care Olimpiu Moruțan va părăsi FCSB

Clauza pe care fotbalistul o are în contractul semnat cu FCSB este de 70 de milioane de euro. Dacă se va perfecta transferul, Olimpiu Moruțan va avea un parcurs asemănător cu cel al lui Mirel Rădoi.

Se face transferul lui Moruțan la Al Ain pe o sumă uriașă. Agentul jucătorului de la FCSB i-a dat vestea lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera dă o nouă lovitură pe piața transferurilor. Se pare însă că Moruțan nu este singurul jucător al FCSB care va părăsi echipa în această iarnă. Sunt semne că și Dennis Man este foarte aproape de a pleca din România, destinația acestuia urmând să fie o formație din Europa.

Urmăriți Playsport.ro și pe