Gigi râde iar de Steaua: ”Joacă pe coclauri. O scoate Mostiștea Ulmu!”

Moldoveanu Camelia / 21.04.2021, 00:06
Gigi râde iar de Steaua: ”Joacă pe coclauri. O scoate Mostiștea Ulmu!”

Becali nu s-a putut abține și a aruncat un nou val de ironii. De data ceasta el și-a îndreptat toată atenția asupra echipei Steaua. Patronul FCSB spune că echipa din Liga a 3-a joacă acum prin „coclauri”. Care sunt șansele ca Gigi se facă pace cu CSA.

Becali nu vede Steaua în Liga a 2-a

Becali râde iar de Steaua: „joacă în coclauri”
Becali râde iar de Steaua: „joacă în coclauri”

Gigi aruncă un nou val de ironii către echipa lui Daniel Oprița. Patronul FCSB spune că CSA este o echipă din Divizia C care joacă prin „coclauri”. Mai mult, el susține că nu i-ar vedea pe fotbaliști niciodată promovând în Liga a 2-a.

Mi-a zis cineva: «Noi nu ne luăm după Talpan. Noi trebuie să ne justificăm investiția în baza aia». Eu i-am zis că nu vreau scandal, vreau pace și liniște. Numai în Romania se poate întâmpla să se facă un stadion din bani publici și să nu joace nimeni acolo. Nu poți să spui că Steaua asta a CSA-ului e echipă de fotbal… E în Divizia C și joacă pe la coclauri și va rămâne acolo.

Cum să promoveze? N-o scoate Mostiștea Ulmu? Și chiar dacă câștigă, n-o lasă legea să promoveze. Poate să facă asociație privată, dar trebuie să o ia de la capăt. N-au dreptul să promoveze acum, trebuia să o facă de anul trecut. Nu pot promova în Liga 1 și eu zic că, potrivit legii, nu pot promova nici în Liga 2. Eu vreau să respecte legea din România. Nu ai voie, dacă ești din bani publici, să promovezi.

Ei au o hotărâre de la Comitetul Executiv al FRF, dar ăia nu pot să ia hotărâri împotriva legii. Trebuie întâi să modifice legea și apoi să ia hotărâri.”

Gigi ar da Ghencea pentru Arcul de Triumf?

Patronul roș-albaștrilor a vorbit și despre noul stadion de la Arcul de Triumf. El este supărat pentru că acel stadion realizat din pani publici nu este destinat fotbalului, ci ruygby-ului. Acesta își dorește ca „bunul public” să fie folosit de echipe care sunt „bunuri naționale”.

Gigi Becali n-ar zice nu pentru o întoarcere în Ghencea, însă își dorește liniște și pace pentru FCSB.

Eu vreau cu liniște și cu pace să joc în Ghencea. Dar mai e un stadion și aici, Arcul de Triumf. E totul gata, terminat, dar nu au făcut omologarea că nu știu ce, că nu știu cum… Numai în România se poate întâmpla să faci stadioane și să nu poți să joci pe ele.

Ăsta s-a făcut stadion de fotbal. La Arcul de Triumf au zis că fac stadion de fotbal. Au luat din bani publici și au plătit. Au zis: «Facem stadion de fotbal!». Aaa, că îi pui porți și joci rugby, joacă. Dar ăla trebuie folosit de sportul românesc. Trebuie făcute lucrurile cu înțelepciune și cu înțelegere.

Să fie totul cu înțelegere că și FCSB e tot bun național, și Rapid, și Viitorul, și Dinamo sunt tot bunuri naționale. Și trebuie făcute lucrurile să fie toată lumea mulțumită.”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.