Gino Iorgulescu, devastat de scandalul în care este implicat fiul său: „Sunt foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul”

Gabriel-Alexandru Ioniță 18.11.2022, 05:27
Gino Iorgulescu, devastat de scandalul în care este implicat fiul său: „Sunt foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul”

Gino Iorgulescu a reacționat la scurt timp după ce fiul său Mario a vorbit pentru prima dată despre accidentul rutier pe care l-a provocat în urmă cu trei ani și în urma căruia un bărbat a decedat. La acel moment, fiul președintelui LPF se afla sub influența alcoolului, dar consumase și anumite substanțe interzise.

Gino Iorgulescu, reacție cutremurătoare după interviul dat de fiul său

În urmă cu câteva zile, Mario Iorgulescu a spus că și-ar dori să își prezinte scuzele față de familia bărbatului decedat în acel accident. El a explicat că vrea să efectueze în Italia, acolo unde este internat în prezent, o eventuală pedeapsă în această speță. Tatăl său a reacționat la scurt timp și s-a arătat extrem de afectat de tot acest scandal.

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a spus Gino Iorgulescu potrivit playtech.ro.

Mario Iorgulescu a spus că și bărbatul decedat în accident era drogat la acel moment

Cel mai probabil, această declarație a președintelui LPF a venit ca o reacție la interviul oferit anterior de fiul său. Acesta a dezvăluit că este supus unui tratament foarte puternic, întrucât are momente când „o ia razna”. De asemenea, Mario a ținut să menționeze că la momentul accidentului și victima sa consumase anumite substanțe interzise.

„Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei (…) Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia.

Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc. Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune.

Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea. Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a spus Mario Iorgulescu recent pentru fanatik.ro.