Giovanni a dezvălui salariul lui Mihăilă la Parma. Câștigă de 20 de ori mai mult ca la Craiova! ”Altfel stă haina pe el!”

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 19:53
Giovanni a dezvălui salariul lui Mihăilă la Parma. Câștigă de 20 de ori mai mult ca la Craiova! ”Altfel stă haina pe el!”

Valentin Mihăilă s-a transferat în această toamnă de la CS Universitatea Craiova la Parma, în Serie A. Iar pentru mijlocaşul de 20 de ani chiar poate fi numită lovitura vieţii. Încasează un salariu de 20 de ori mai mare decât cel pe care îl încasa la formaţia din Bănie. Giovanni Becali, impresarul lui Mihăilă, este convins că şi atitudinea fotbalistului se schimbă după ce scapă de orice probleme financiare.

Valentin Mihăilă a jucat în ultimele trei partide disputate de Parma, dar evoluţiile sale nu au convins

În plus, agentul de jucători spune că Mihai Rotaru nu are niciun motiv să fie supărat pe el pentru că l-a dus pe Octavian Popescu la FCSB. Chiar patronul Universităţii a fost cel care a decis că nu are nevoie de Popescu.

Sunt în relaţii foarte bune cu Mihai Rotaru. Cum să fie supărat pe mine? I-am băgat peste 8 milioane de euro în conturi cu un transfer. Lumea fotbalului aşa este. Cu Octavian Popescu au avut toate posibilitaţile din lume să îl păstreze, dar au ales altfel. Cu Valentin Mihăilă au reuşit un profit frumos. Păi, voi ştiţi ce salariu avea Mihăilă la Craiova? 3.000 de euro pe lună! Acum ia 600.000 de euro pe an! Altfel te simţi fotbalist cand te uiţi pe card şi nu ai grija banilor. Stă altfel haina pe tine”, a declarat Giovanni Becali pentru ProSport.

Valentin Mihăilă a ratat prima parte a sezonului după transferul la Parma, din cauza unor accidentări. Dar a intrat în ultimele trei jocuri disputate de echipa sa. O dată ca titular, în partida pierdută pe terenul Atalantei, scor 0-3. A mai prins câte 15 minute în meciurile cu Torino şi Lazio. În toate cele trei jocuri, Parma a pierdut fără să reuşească să marcheze. De altfel, echipa lui Mihăilă traversează o perioadă de coşmar, cu înfrângeri pe linie în ultimele cinci jocuri. Parma, care în weekend o va înfrunta pe Sassuolo, în deplasare, este pe locul 19 în Serie A. Cu doar 12 puncte acumulate din primele 17 partide disputate.

Valentin Mihăilă are şase meciuri disputate pentru echipa naţională U21, în care a reuşit să marcheze de cinci ori. Pe 5 octombrie 2020, Parma plătea 8,5 milioane de euro celor de la CS Universitatea Craiova pentru un transfer definitiv. Iar fotbalistul a semnat un contract valabil până în iunie 2025. Pentru olteni, Mihăilă a jucat 71 de partide, a marcat 10 goluri şi a dat 13 pase decisive.

Urmăriți Playsport.ro și pe