Giovanni Becali îl ceartă pe Valentin Mihăilă. Fotbalistul Parmei a vorbit cu impresarul după meciurile României

Giosanu Catinca / 29.03.2021, 19:12
Giovanni Becali îl ceartă pe Valentin Mihăilă. Fotbalistul Parmei a vorbit cu impresarul după meciurile României

Giovanni Becali l-a mustrat pe Valentin Mihăilă în urma primelor două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Fotbalistul Parmei a vorbit cu impresarul la telefon. Ce au discutat cei doi aflați în parafragele următoare.

Giovanni Becali îl ceartă pe Valentin Mihăilă

România a pierdut la limită cu Germania, 0-1, într-un meci din etapa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial. Selecționerul Mirel Rădoi a propus patru schimbări față de succesul cu Macedonia de Nord. Cu Toșca, Camora, Ianis Hagi și Mihăilă printre titulari, el a așteptat încă o răbufnire din partea ultimilor doi, marcatori în premieră la națională cu ocazia startului campaniei către CM 2022.

În primul sfert de ceas, Keșeru, Mihăilă și Chiricheș au încercat să dea lovitura. Nu le-a ieșit însă, din cauză că nemții s-au calibrat rapid, fără să se întrebuințeze excesiv și au luat la radiografiat un adversar ambițios, dar limitat. A fost suficient un triunghi banal Rudiger – Havertz – Gnabry pentru a destabiliza echilibrul pe tabelă.

Tricolorii au trecut și prin momente de sufocare. S-a întâmplat atunci când de pe margine, Rădoi striga disperat:

Nu mai avem timp să respirăm!” sau ”Oprește-l! Opreșete-l! Fă ce spun!”

Nici mutările cu Dennis Man, Alexandru Cicâldău, Maxim sau George Pușcaș n-au putut face diferența.

Mihăilă a avut o mare ocazie în minutul 12 la meciul cu Germania
Mihăilă a avut o mare ocazie în minutul 12 la meciul cu Germania

Fotbalistul Parmei a vorbit cu impresarul după meciurile României

Giovanni Becali (68 de ani), cel care a intermediat transferurile lui Dennis Man (22) și Valentin Mihăilă (21) la Parma, a vorbit despre meciurile României din preliminariile CM 2022.

Agentul a dezvăluit că, imediat după succesul din primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, a discutat cu Valentin Mihăilă. Printre altele vărul lui Gigi Becali a spus că jucătorul Parmei l-a întrebat, jovial, dacă i-a plăcut golul marcat de el.

Am vorbit cu Valentin imediat după meci. M-a întrebat râzând ‘v-a plăcut golul?’. I-am spus că golul nu înseamnă totul în fotbal, că ar fi putut să mai marcheze o dată la o fază mai simplă, doar că trebuie să știe cum să gestioneze cursele acestea. Pentru că obosește mult după aceste curse, așa că nu mai poate fi la fel de lucid în finalul meciurilor. Dar este foarte fericit că a marcat și că a bifat primul meci pentru națională.”, a declarat Giovanni Becali, la Parma Live.

Giovanni Becali a discutat cu italienii și despre celălalt român pe care l-a adus la Parma. Dennis Man a fost titular în partida cu Macedonia de Nord, în care a reușit o evoluție bună.

Valentin și Dennis au acum o mare provocare. Man a jucat și el bine, a recuperat mingi, a alegat, chiar dacă nu a marcat, a avut un joc bun.”, a mai spus Giovanni Becali.

După cele două meciuri din preliminarii, pentru România urmează duelul cu Armenia. Jocul de la Erevan este programat miercuri, de la 19.00. Partida va fi transmisă în direct pe PRO X, precum și în format LIVE TEXT de playsport.ro.

Clasamentul grupei J din preliminariile CM 2022

Clasamentul grupei J din preliminariile CM 2022
Clasamentul grupei J din preliminariile CM 2022