Gladiatorul Ștefan Radu nu mai are viitor la Lazio Roma! „Săptămâna asta se face!” Anunț uriaș făcut de un renumit jurnalist italian

Moldoveanu Camelia / 14.06.2021, 11:55
Gladiatorul Ștefan Radu nu mai are viitor la Lazio Roma! „Săptămâna asta se face!” Anunț uriaș făcut de un renumit jurnalist italian

Ștefan Radu se pregătește de un mare transfer. Internaționalul român pară să nu mai aibă viitor la Lazio Roma, însă este dorit la o altă echipă chiar de către antrenor. Ar fi o despărțire istorică, dat fiind faptul că acesta joacă la echipa vulturilor din 2008.

Părăsește Lazio și prinde un transfer colosal? Ce s-ar putea întâmpla cu Ștefan Radu

Ștefan Radu ar putea ajunge la Inter Milano
Ștefan Radu ar putea ajunge la Inter Milano

Lazio nu-și dorește să-i prelungească iar contractul celui mai vechi jucător al lor. Ajuns la 34 de ani, Ștefan Radu ar putea da lovitura vieții sale la o altă echipă de top. Este vorba despre campioana Inter Milano, acolo unde este dorit chiar de către antrenor.

Radu se apropie tot mai mult de Inter. Aceasta ar putea fi o altă operațiune care urmează să fie finalizata săptămâna aceasta”, a anunțat jurnalistul Gianluca Di Marzio.

Radu are o relație foarte bună cu Simone Inzaghi încă de pe vremea când antrenorul a fost sub contract cu Lazio. Izaghi este noul antrenor al celor de la Inter și se pare că le cere oficialilor să-l aducă pe internaționalul român care urmează să fie liber de contract.

„Relația dintre cei doi este puternică (n.r. – au fost și coechipieri) și având în vedere că mai multor fundași de la Inter urmează să le expire contractele (n.r. – D’Ambrosio, Kolarov și Ranocchia), Radu, care căștiga 1,3 milioane pe sezon la Lazio, este o soluție bună”, a scris Gazzetta dello Sport, la finalul lunii trecute.

Nu este pentru prima dată când antrenorul intervine pentru Ștefan Radu. Tot el a reușit să-i convingă în trecut și pe cei de la Lazio să-i prelungească înțelegerea românului.

„A spus că nu știe să facă marcaj”

Agentul îi reprezintă interesele lui Ștefan Radu și a vorbit despre atacantul adus de Laziali de la Fenerbahce pentru 18 milioane de euro. Se pare că între Ștefan Radu și kosovar relațiile nu sunt cele mai bune. Sau cel puțin asta susține impresarul, care a deconspirat câteva episoade din sânul grupării romane.

Mai exact, Morabito a spus că românul de la Lazio Roma, Ștefan Radu, s-ar fi plâns de valoarea lui Muriqi. Declarațiile publice ale impresarului au avut un efect nefast pentru fundașul bucureștean, care a fost nevoit să facă precizări despre acest incident.

Potrivit cotidianului peninsular Corriere dello Sport, Radu respinge orice declarație venită dinspre Vincenzo Morabito. Românul spune că nu există niciun conflict între el și coechipierul său din Kosovo:

În ceea ce privește afirmația domnului Vincenzo Morabito, în cadrul emisiunii Report, de la Rai 3, mă vd nevoit să fac unele precizări. Niciodată nu am pus la îndoială valoarea coechipierului meu, Vedat Muriqi. Resping ferm afirmațiile că l-aș fi discreditat pe acesta. Între mine și colegii de echipă nu există niciun diferend. Un astfel de comportament nu îmi este familiar. Consider că declarațiile agentului mi-au afectat grav imaginea.

De aceea, le-am cerut avocaților mei să ia mpsuri în consecință pentru a dovedi că aceste lucruri nu sunt reale.”, a spus Ștefan Radu, potrivit jurnaliștilor de la Corriere dello Sport.