Simone Inzaghi a fost anunțat oficial la Inter Milano! Ștefan Radu l-ar putea urma

Marian Cărăvan / 03.06.2021, 18:09
Simone Inzaghi a fost anunțat oficial la Inter Milano! Ștefan Radu l-ar putea urma

Campioana Italiei și-a anunțat oficial noul antrenor. Simone Inzaghi vine la Inter Milano, iar veteranul Ștefan Radu l-ar putea urma. Cei doi au claborat timp de 5 ani la Lazio.

Simone Inzaghi a fost anunțat oficial la Inter Milano!

După 249 de meciuri pe baca celor de la Lazio, Simone Inzaghi a plecat de la echipa din capitala Italiei. Noua sa destinație este campioana din Serie A. Simone Inzaghi a fost anunțat oficial la Inter Milano. Tehnicianul îl înlocuiește pe Antonio Conte pe banca nerazzurilor.

FC Internazionale Milano ar dori să-l întâmpine pe Simone Inzaghi la club, ca noul antrenor al primei noastre echipe. Antrenorul italian a semnat un contract valabil pe doi ani cu nerazzurri”, se arată în anunțul oficial al clubului.

Simone Inzaghi, 45 de ani, a antrenat până acum doar la Lazio. Cariera de antrenor a început-o în 2010, la echipa de tineret a lazialilor. Fostul internațional a jucat la Lazio în perioada 1999-2010, fiind împrumutat pentru scurt timp la Sampdoria și la Atalanta.

Simone Inzaghi a fost anuntat oficial la Inter Milano. Stefan Radu l-ar putea urma
Simone Inzaghi a fost anuntat oficial la Inter Milano. Stefan Radu l-ar putea urma

Ștefan Radu la Inter, după Simone Inzaghi? Informații apărute în presa din Italia

Antrenorul este așteptat să nu vină cu mâna goală, la Milano. Patronii Interului, chinezii de la Suning, au probleme cu banii, așa că se așteaptă ca unul din starurile campioanei să fie vândut în această iarnă. Acesta a fost motivul pentru care Antonio Conte n-a mai continuat. La capitolul veniri, Interul va trebui să se descurce fără bani mulți investiți. De aceea, Simone Inzaghi s-ar putea folosi de relația lui cu fotbaliștii de la Lazio, pentru a-i convinge să aleagă rivala din Milano.

Pe lista milanezilor se află și unul din simbolurile lazialilor, Radu Ștefan. La 34 de ani, fundașul ar putea alege o altă provocare. Mai ales că Inzaghi este un mare fan al fundașului. Cu toate acestea, nu toată lumea crede că acest transfer este posibil.

Ștefan este simbolul lui Lazio, nu cred că Inzaghi îl va căuta. Nu ar aduce nimic bun un asemenea transfer. Radu este un lider la Lazio, aici va trebui să rămână. De altfel, cred că deja el vorbește cu clubul de viitor”, a declarat agentul Vincenzo Morabito.

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport susțin că trecerea lui Ștefan Radu la Inter ar reprezenta o bună soluție. Având în vedere și relația pe care jucătorul român o are cu Simone Inzaghi, fostul antrenor de la Lazio.

Relația dintre cei doi este una extrem de solidă și, luând în considerare faptul că mai mulți fundași de la Inter sunt pe picior de plecare (D’Ambrosio, Kolarov și Ranocchia), Radu, care încasează un salariu de 1,3 milioane de euro pe sezon, reprezintă o bună soluție.

Se repetă situația din 2004, când Roberto Mancini a lăsat Lazio pentru Inter și a fost însoțit la Milano de Mihajlovic, Favalli și Dejan Stankovic. De aceea, fanii lui Lazio se tem de un nou exod și că nu-l vor pierde doar pe Simone Inzaghi”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.