Guardiola are pe mână o sumă colosală pentru transferuri. Lista scurtă de cumpărături e plină de staruri!

Radu Bordei 17.01.2021, 18:48
Guardiola are pe mână o sumă colosală pentru transferuri. Lista scurtă de cumpărături e plină de staruri!

Guardiola are pe mână o sumă colosală pentru transferuri. În această vară, șeicii de la Manchester City se pare că sunt deciși să intre puternic pe piața de transferuri și să profite de situația grea pentru a domina în Europa. Vara trecută a fost rândul lui Chelsea. Roman Abramovich a cheltuit aproape 200 de milioane de euro pentru a-i aduce lui Frank Lampard fotbaliștii doriți. 

Pep Guardiola și șefii de la Manchester City pregătesc o vară și mai incediară, în care vor „sparge” orice competiție pe piața transferurilor.

Guardiola are pe mână o sumă colosală pentru transferuri. Are o listă lungă la vară

Guardiola tocmai ce și-a prelungit contractul cu Manchester City, pentru următorii doi ani. Antrenorul știe că are un singur obiectiv de îndeplinit: câștigarea Ligii Campionilor. Pep a reușit această performanță de două ori, dar doar cu Barcelona lui Messi. Spaniolul a fost adus fix pentru acest lucru, să transforme City într-o putere continentală. City poate cuceri marele premiu și în acest sezon, dar dacă  acest lucru nu se va petrece, Guardiola și șeicii care conduc clubul vor să se asigure că sezonul viitor nu vor exista emoții.

AS anunță că managerul iberic va avea pe mână 250 de milioane de euro, prin care va dori să reconstruiască echipa.

Kun Aguero poate fi la ultimele meciuri în tricoul lui Manchester City

Înlocuitor pentru Aguero

Cea mai mare problemă pe care o vor avea „cetățenii” la vară va fi înlocuirea lui Kun Aguero. Unul din cei mai buni atacanți din istoria Premier League rămâne liber de contract la vară și PSG ar fi interesată de serviciile argentinianului. Aguero se simte acasă la Manchester, dar Parisul și Pochettino l-ar putea face să alege să plece.

Chiar dacă Aguero va rămâne pe Etihad, Pep știe că mai are nevoie de una tacant de clasă. City îl mai are pe Gabriel Jesus, dar Guardiola caută încă un atacant de clasă. De aceea mare parte din sumă va fi dedicată unui vârf de top. Romelu Lukaku, Erling Haaland și Darwin Nunez, de la Benfica, sunt principalele ținte pe lista lui Pep. Mașina de gol de la Dortmund, Haaland, ar fi principala țintă. Atacantul norvegian este tânăr și a și demonstrat că poate face față la nivel înalt.

În plus, Pep va trebui să găsească soluții și în apărare sau în linia de mijloc. Erik Garcia va pleca la Barcelona, în ianuarie sau la vară, iar Pep nu ar spune nu unui alt fundaș central. Un alt veteran al clubului, Fernandinho, poate pleca și el la vară, ceea ce ar lăsa un gol și la mijloc. Dar cu 250 de milioane de euro, Guardiola va avea încredere că va putea depăși orice obstacol.

Urmăriți Playsport.ro și pe