Luptă între șeici! PSG ia gratis marea vedetă a lui City! 

Radu Bordei 08.01.2021, 21:26
Luptă între șeici! PSG ia gratis marea vedetă a lui City! 

Este luptă mare între șeici. Cele mai bogate echipe ale Europei, PSG și Manchester City se pregătesc să se dueleze pentru semnătura unui din cei mai importanți atacanți din ultimii ani. Este vorba despre omul care a făcut istorie în tricoul celor de la Manchester City. Acum însă, acesta ar putea da Anglia pentru Franța, iar PSG să se aleagă cu un super fotbalist gratis.

Este luptă mare între șeici

Șefii de la PSG și Manchester City se pregătesc deja să se lupte pentru semnătura lui Leo Messi. Cele două grupări sunt singurele echipe, în acest moment, care l-ar putea convinge pe argentinian să lase Barcelona. Totuși, Mauricio Pochettino nu vrea să aștepte șia pus ochii pe alt compatriot. Este vorba de atacantul celor de la Manchester City, Kun Aguero.

Fanii „cetățenilor” n-au uitat că, în timp ce toată lumea stă cu ochii pe Messi, Aguero rămâne și el liber de contract în această vară. Atacantul venit de la Atletico Madrid în 2011 a făcut istorie și a devenit o legendă a celor de la City. A cucerit 4 titluri, 5 Cupe ale Ligii, o Cupă a Angliei și 5 Supercupe. Aguero a contribuit decisiv la transformarea grupării din Manchester într-o forță europeană. Iar golul din meciul cu QPR, care a adus titlul în ultima secundă, chiar în dauna „dușmanului” United, va rămâne una din cele mai frumoase momente din sitoria fotbalului.

City încă nu a oferit prelungirea contractului

Pep Guardiola a anunțat că Aguero va avea șansa să continue la City, dar șefii încă nu au venit cu o ofertă. Iar Pochettino nu ar spune nu să aducă un fotbalist care atunci când este sănătos, garantează goluri. PSG are nevoie de un jucător letal în careu, care să îi completeze pe Mbappe sau Neymar. Parizienii îl au în lot și pe Mauro Icardi, dar presa franceză anunță că Poch mai vrea opțiuni.

Iar Aguero ar putea fi exact piesa lipsă din planul pus la cale de antrenor

Poch l-a criticat pe Mbappe

Argentinianul a debutat doar cu o remiză, 1-1 cu St. Etienne, iar după partidă a criticat echipa și l-a nominlaizat chiar pe starul Mbappe. „Aștept mai mult de la el” a fost declarația lui Pochettino. Campionul mondial ar putea părăsi PSG chiar în vară, asta dacă vor reuși să îl convingă pe Messi să vină.

În Paris, decarul Barcelonei l-ar întâlni iar pe prietenul Neymar. Și dacă va avea șansa să joace alături și de Aguero, amicul de la națională, atunci acesta ar putea fi argumentul decisiv ca să semneze cu PSG.

Urmăriți Playsport.ro și pe