“Hagi a fost incredibil”. Steven Gerrard îl elogiază pe Ianis, dar spune și ce nu-i place la Hagi Jr.

Sorin Chiriac 24.12.2020, 13:55
“Hagi a fost incredibil”. Steven Gerrard îl elogiază pe Ianis, dar spune și ce nu-i place la Hagi Jr.

Ianis Hagi a reușit să spargă gheață pentru Glasgow Rangers. Mijlocașul român a făcut meci mare contra lui St. Johnstone. A contribuit la primul gol al echipei sale și a înscris golul de 3-0, în repriza secundă. Antrenorul Steven Gerrard îl elogiază pe Ianis: “Hagi a fost incredibil”.

Ianis Hagi gol bucurie
Ianis Hagi a revenit cu gol la Rangers

“Hagi a fost incredibil”. Steven Gerrard îl elogiază pe Ianis

Ianis Hagi (22 ani) a revenit în primul 11 al lui Glasgow Rangers, după aproape două luni în care fusese doar rezervă. Internaționalul român arătase o formă excelentă etapa trecută. Contra lui Motherwell a jucat ultima jumătate de oră, câștigându-și locul de titular în meciul de aseară. Introdus în teren din primul minut, Hagi Jr. a contribuit la primul gol al lui Rangers in meciul cu St. Johnstone si a inscris golul de 3-0 pentru echipa sa in a doua repriza.

Steven Gerrard a explicat la conferinta de presa de la finalul meciului cu St. Johnstone cum l-a convins Ianis si a dezvaluit ce l-a ingrijorat la mijlocasul roman.

Ca sa fiu corect fata de Ianis, lucrul pe care il face pentru noi este ca isi face ocazii, nu se teme sa fie indraznet cu pasele pe care le da si suturile sale, imi place asta. Ne-am primit punctlee, insa atacantul nostru trebuie sa inceapa sa vada ocaziile pe care le creeaza el. Trebuie sa reactioneze mai repede.

Fostul mare fotbalist al lui Liverpool a explicat și ce l-a deteminat să îl titularizeze pe Ianis. Ce apreciază la fotbalistul român și la ce ar trebui să mai lucreze, pentru a fi la același nivel ca în partida de aseară.

A fost incredibil cu Motherwell. A intrat si a schimbat complet jocul, a aratat calitate si multa inteligenta in joc. Din nou, a fost o prestatie solida pentru el. Am observat ca a obosit putin, trebuie sa monitorizam asta zilele urmatoare deoarece incepuse sa se incurce putin, insa se intelege, a spus Steven Gerrard la conferinta de presa conform Glasgow Live.

În următoarea etapă, Galsgow Rangers joacă acasă, împotriva celor de la Hibernian, în a doua zi de Crăciun. După prestația cu Motherwell, este de așteptat ca Ianis Hagi să joace din nou din primul minut.

Urmăriți Playsport.ro și pe