Hagi a intrat furtunos în direct. L-a deranjat clasamentul făcut în studio al celor mai buni tineri jucători

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.04.2022, 23:27
Hagi a intrat furtunos în direct. L-a deranjat clasamentul făcut în studio al celor mai buni tineri jucători

Gică Hagi a ținut neapărat să intre în direct la Digi Sport pentru a comenta declarațiile făcute anterior în platoul televiziunii. „Regele” a fost foarte deranjat că oamenii prezenți în studio nu au enumerat și jucători de la Farul Constanța în momentul în care au vorbit despre cei mai promițători fotbaliști din Liga 1.

Gică Hagi l-a pus la colț pe Daniel Stanciu pentru analiza sa asupra jucătorilor tineri din România

Concret, Hagi a fost foarte supărat pe Daniel Stanciu, fostul manager sportiv de la Dinamo, FCSB sau CFR Cluj. „Regele” i-a transmis acestuia că nu are cum să vorbească de jucători români tineri și să nu îl menționeze pe Eduard Rădăslăvescu, cel care a marcat primul gol al Farului în meciul din deplasare cu FC Argeș.

Acesta are doar 17 ani și este deja un jucător de bază la echipa lui Gică Hagi. Dar și la naționala României U19, alături de care s-a calificat recent la Campionatul European. Tocmai aceste aspecte au fost scoase în evidență de Hagi în discursul său, care a fost destul de tăios.

Am vrut să întru în emisiune. Vreau să îi pun o întrebare lui Daniel Stanciu. Îl cunoaște pe Rădăslăvescu? Așa nu se poate. Îți aduc eu aminte. E 2004, e cel mai bun de la lotul lui. Joacă la o echipă de play-off, s-a impus că titular. S-a impus, așa pentru cunoștința ta profesională. Joacă la loturile naționale la vârstă mai mare.

Uită-te să vezi ce gol a dat cu Croația la U19. Cred că te va încânta. E păcat că nu îl menționezi și pe el. Contează calitatea lui. El e numărul unu. Joacă titular la o echipă de play-off. Farul produce jucători și trebuie vorbit și de ei. Și de Grameni. Farul a jucat cu doi mijlocași centrali 2002 și 2004. Nu mai vorbesc de Aioani. S-a făcut o statistică cu cei mai talentați portari din România și Aioani nu era specificat. Sau Pitu.

Mai avem și noi un jucător de 2002. Dar asta e, sunt jucători de la Farul și nu sunt interesanți. Nu poți să omiți un jucător de 2004 care joacă titular în play-off și se duce la loturi și dă goluri de vorbiți singuri. Avem cea mai bună academie din România. Suntem primii la toate grupele de vârstă”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

VIDEO. Hagi și-a ieșit din minți la finalul partidei cu Argeș. Regele a înregistrat un episod demn de cartea recordurilor