Hagi Jr a devenit model în Scoția: „Frumos ca Ianis!” Cum l-au descris fanii după ultimul gol pentru Rangers

Robert Zanfir 19.01.2022, 17:01
Hagi Jr a devenit model în Scoția: „Frumos ca Ianis!” Cum l-au descris fanii după ultimul gol pentru Rangers

Ianis Hagi a fost cel mai lăudat jucător al celor de la Rangers, după golul marcat în deplasarea de la Aberdeen. Reușita românului este descrisă de către fani ca una fabuloasă.

Ianis Hagi nu duce lipsă de oferte, în ciuda sezonului sub așteptări de până acum. Mai mult, plecarea lui Steven Gerrard și venirea lui Giovanni van Bronkhorst nu pare să îl ajute, cel puțin până acum, pe internaționalul român.

Hagi Jr a devenit model în Scoția. Cum l-au descris fanii după ultimul gol pentru Rangers

Ianis Hagi a fost iar titular pentru Rangers. Debutul cu Aberdeen nu a fost cel mai bun. A încasat un cartonaș galben. S-a revanșat, însă, după câteva minute, când a marcat golul oaspeților. A fost o execuție de mare finețe, iar fanii nu au ezitat să declanșeze valul laudelor.

„Golul lui Hagi a fost cu adevărat frumos, așa cum e și el”, a comentat pe twitter, unul dintre suporteri.

Golul cu Aberdeen a fost primul pentru Ianis Hagi după mai bine de două luni de secetă. Mai mult, Ianis a marcat abia al doilea gol în campionat, în acest sezon. Pe primul l-a marcat chiar la debutul campionatului, cu Livingston.

„Mingea lui Wright pentru Kent a fost excelentă, apoi Kent i-a trimis superb lui Hagi, care a avut o finalizare de clasă”, au mai comentat fanii.

Ianis Hagi a fost ales cel mai bun jucător al oaspeților. A fost notat de Sofascore cu 7.1

„Nu prea grozav din partea lui Rangers până acum, dar rămâne într-o poziție promițătoare. Mențiune specială pentru Ianis Hagi, pentru un moment de clasă, dar și pentru apetitul de a juca. Și-a intrat în pâine”

„Golul lui Rangers a fost senzațional, centrarea lui Kent a fost perfectă, iar poziționarea și finalizarea lui Hagi au fost pur și simplu fabuloase” , au fost câteva dintre reacțiile fanilor, conform Digi Sport.

Aberdeen – Rangers s-a terminat 1-1, în etapa a 21-a din Scottish Premier League.

Ianis Hagi, pretextul prin care românii sunt „distruși” de un impresar: „Sunt penibili, nu au mentalitate”

Zvonko Mijlokovic nu are deloc cuvinte de laudă despre români. Impresarul cu puternice legături în România pleacă de la comparația dintre Ianis Hagi (23 de ani) și Dusan Vlahovic (21) pentru a ajunge la o concluzie dezarmantă pentru fotbalul românesc.

„Vlahovic a fost adus la Fiorentina în același timp în care a fost adus acolo Ianis Hagi. De ce doar sârbul s-a impus? Nu mă refer în mod special la Ianis, îți explic care sunt diferențele în general”, a declarat cunoscutul impresar pentru Gsp.

„Românii nu au mentalitate pentru fotbalul de nivel înalt. «Nu jucăm fiindcă suntem români!». Serios? De ce i-ar iubi cineva pe sârbi și i-ar urî pe români? Asta e o scuză penibilă! Ești fotbalist, îți faci loc! Nu ești, nu joci”, a mai spus Zvonko Milojkovic.