Hagi Jr., dorit în Bundesliga! Spaniolii scriu că e curtat de o echipă de Champions League! Cum luptă fanii lui Rangers pentru Ianis!

Radu Bordei 09.01.2021, 13:23
Hagi Jr., dorit în Bundesliga! Spaniolii scriu că e curtat de o echipă de Champions League! Cum luptă fanii lui Rangers pentru Ianis!

Fanii lui Rangers luptă pentru Ianis! Toată presa internațională a scris despre interesul celor de la Leipzig pentru mijlocașul român. Trupa din Germania se interesează de român, după ce jucătorul de abia venit în iarnă, Dominik Szoboszlai, va lipsi din cauza unei accidentări.

O accidentare mai veche îl va ține pe fotbalistul maghiar departe de teren aproape o lună și jumătate. Este o veste proastă pentru echipa germană, care are meciuri foarte importante în această perioadă. De aici, interesul pentru pentru Ianis Hagi.

Fanii lui Rangers luptă pentru Ianis! Presa din Spania îl anunță în Bundesliga

Suporterii scoțienilor sunt speriați de posibilitatea ca Ianis să părăsească gruparea din Glasgow în această perioadă. Mai ales că și Steven Gerrard se bazează foarte mult pe mijlocașul venit de la Viitorul. Managerul englez a apreciat ultimele evoluții ale fotbalistului și l-a lăudat de fiecare dată.

Acum suporterii fac presiuni la conducere pentru ca aceștia să nu îl cedeze în această perioadă de transferuri. Aceștia au publicat un mesaj adresat direct oficialilor clubului, în special directorului Ross Wilson.

Ianis este iubit de fani la Rangers

„Eventuala pierdere a lui Ianis ar fi o lovitură devastatoare pentru Steven Gerrard. Este unul din motivele pentru care diferența față de Celtic este de 19 puncte. A contribuit cu 14 goluri în acest sezon. Nu ne putem permite să pierdem această investiție. Este prea important pentru perspectiva clubului. Ross, ține-te tare” este mesajul fanilor.

Ianis reprezintă viitorul lui Rangers

Rangers a investit 3,5 milioane de euro în transferul lui Ianis, o sumă importantă pentru gruparea scoțiană. Steven Gerrard îl vede ca un element vital în mașinăria lui Rangers. Toată lumea este încântată de calitățile arătate de fotbalist.

Și foștii jucători ai clubului au lăudat prestațiile lui Ianis, pe care îl consideră un jucător cu mare potențial. De aceea nu miră pe nimeni că grupări importante din Europa îl urmăresc și sunt interes

Mirajul Ligii Campionilor

Cu toate acestea, le va fi greu celor de la Rangers să reziste interesului grupărilor din campionatele importante. Presa din Spania anunță că gruparea lui Julian Nagelsmann este determinată să obțină semnătura românului. Așa că se pregătește o ofertă menită ca să îi convingă pe scoțieni să vină la masa negocierilor.

Antrenorul formației din Bundesliga caută un fotbalist tehnic, capabil să facă diferența în terenul advers. Un jucător capabil să joace pe flancuri sau în spatele atacanților. Cum Szoboszlai este accidentat, Hagi este văzut ca varianta ideală de aacoperi acest gol. Românul ar avea șansa să joace într-un campionat mai puternic și Liga Campionilor.

Totuși, Hagi pare fericit în Scoția, iar perspectiva de a cuceri titlul cu Rangers este o motivație mare.

Urmăriți Playsport.ro și pe