Hagi mai dă o lovitură: vinde cu un milion de euro un fotbalist adus gratis! Petrescu e disperat să-l ia în Turcia

Marian Cărăvan 25.01.2021, 22:40
Hagi mai dă o lovitură: vinde cu un milion de euro un fotbalist adus gratis! Petrescu e disperat să-l ia în Turcia

Gheorghe Hagi e pus pe fapte mari la Viitorul. Dobrogenii fac mutări spectaculoase pe piața transferurilor. Hagi mai dă o lovitură: vinde cu un milion de euro un fotbalist adus gratis! Dan Petrescu îl vrea în Turcia, la Kayserispor.

Hagi mai dă o lovitură: vinde cu un milion de euro un fotbalist adus gratis!

Viitorul se poate despărți de un fotbalist adus gratis. Pe finalul perioadei de mercato, Hagi vrea să dea lovitura cu un fotbalist adus gratis la Viitorul. Acesta ar putea fi vândut cu aproape un milion de euro. E dorit cu insistență de Dan Petrescu în Turcia. Negocierile dintre Viitorul și Kayserispor sunt avansate și mutarea s-ar putea face în curând. Va fi o nouă lovitură pentru Hagi și Viitorul. Atacantul Kevin Luckassen poate ajunge în Turcia pentru aproape de un milion de euro, scrie ProSport. O adevărată lovitură dată de Gheorghe Hagi, în condițiile în care olandezul a fost adus gratis la Viitorul. Luckassen a venit la Viitorul pe 21 august 2020, din postura de jucător liber de contract. Precedenta sa formație a fost Poli Iași.

Dacă mutarea se concretizează, Luckassen va fi inclus pe lista cu fotbaliști vânduți de Viitorul, pe care se află, printre ații, Gabi Iancu și Virgil Ghiță. Viitorul Constanța a acceptat o ofertă de 800.000 de euro pentru fundașul central Virgil Ghiță, din partea campioanei Ungariei, Ferencvaros.

Kevin Luckassen poate ajunge de la Viitorul la Kayserispor, pe aproape un milion de euro
Kevin Luckassen poate ajunge de la Viitorul la Kayserispor, pe aproape un milion de euro

Cine este Kevin Luckassen, fotbalistul pe care Hagi îl vinde cu un milion de euro

Născut la data de 26 iulie 1993, la Eindhoven (Olanda), Kevin Luckassen este un produs al Academiei de Fotbal de la AZ Alkmaar, pentru care a jucat între 1 iulie 2017 și 1 iulie 2011.

A evoluat în carieră pentru Ross County (Scoția, iulie 2013 – februarie 2014), Slovan Liberec (februarie 2014 – iulie 2016), SKN Polten (iulie 2016 – iulie 2017), Northampton (martie – iulie 2018), Almere City (iulie 2018 – iulie 2019), Politehnica Iași (ianuarie – august 2020).

La Viitorul Constanța a ajuns la data de 21 iulie 2020.

Șapte goluri  în 17 meciuri a reușit Kevin Luckassen pentru Viitorul în acest sezon de Liga 1. Dan Petrescu îl vrea pe atacantul olandez la Keyserispor. „Bursucul” are o misiune dificilă la noua sa echipă, pe care trebuie să o salveze de la retrogradare. Kevin Luckassen este o soluție pentru atacul celor de la Kayseri. Aici joacă trei fotbaliști români: Silviu Lung Jr, Cristi Săpunaru și Denis Alibec.

Kevin Luckassen are o cotă de piață de 500.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe