Hagi, sparring partner în play-off: „Nu sunt fericit!” Artean îl acuză pe arbitrul Radu Petrescu: „Am avut penalty” Toate reacțiile de la Farul, după eșecul cu CFR

Robert Zanfir / 01.05.2022, 23:52
Hagi, sparring partner în play-off: „Nu sunt fericit!” Artean îl acuză pe arbitrul Radu Petrescu: „Am avut penalty” Toate reacțiile de la Farul, după eșecul cu CFR

Farul ajunge la trei eșecuri consecutive, după înfrângerea cu CFR, 0-1. Gică Hagi a recunoscut după partida de la Cluj că nu are motive să fie fericit. Meciul a contat pentru runda a 7-a din play-off.

CFR Cluj a scăpat cu bine din întâlnirea cu Gică Hagi. Dobrogenii au fost mult mai periculoși în prima parte, atunci când Letica a fost de netrecut. Portarul a scos de pe linia porții la șutul lui Grameni.

Hagi, trei eșecuri la rând în play-off

Gică Hagi a declarat la finalul partidei de la Cluj că obiectivul Farului va fi locul 4. „Cum am zis, știam că întâlnim o echipă puternică, experimentată, pragmatică. Noi am încercat să ne facem fotbalul nostru.

În 90 de minute am încercat să facem cât putem și noi. Am avut și șansă noastră, fotbalul din asta e făcut. Felicităm adversarul și succes mai departe în lupta cu celelalte. Sunt trei echipe care se bat și vedem ce vă fi.

Eu nu sunt fericit, nu cred că exprim lucrul ăsta. Când nu câștigi, nu ai de ce să fii fericit. Voi nu înțelegeți că sunt meciuri de play-off, sunt meciuri grele. Suntem în primul an de când am revenit în play-off, echipa e nouă, e în construcție. S-au făcut și lucruri bune. Vom vedea dacă suntem capabili dacă putem face o echipa bună, care să vina la Cluj și să bată.

Am o singură strategie, să încerc să câștig fiecare meci. Dacă pot, dacă nu, nu. O să mergem pe drumul asta. Ne batem pentru locul 4, sunt bani frumoși. Jucătorii au și ei de primit, avem pentru ce să jucăm. Mentalitatea noastră asta trebuie să fie”, a declarat Hagi la finalul partidei.

Sebastian Borza a debutat la 16 ani: „Idolul meu este Marcelo”

„A fost un meci bun pentru mine și pentru echipa mea. Mister m-a ales, am dat ce am putut mai mult și asta a fost tot. Azi am aflat (că va juca – n.r.) și mă bucur că am jucat. Am avut puține emoții, dar sunt constructive și trec repede.

Sunt meciuri grele, dar trebuie să ne acomodăm. Marcelo este idolul meu”, a declarat Sebastian Borza.

Artean: „Am avut penalty”

Artean spune că Farul merita penalty. Mijlocașul, folosit de Hagi ca fundaș central, a declarat că Radu Petrescu ar fi trebuit să indice lovitură de la 11 metri la intervenția lui Letica.

„Veneam după două meciuri foarte proaste, mai ales pe teren propriu. Eram încrezători și spun că am pierdut nemeritat. Eu spun că am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză. Eu zic că am avut penalty. Ne pare rău, asta e.

Asta e Academia, cred că toată lumea a văzut lucruri bune azi. Sunt copii foarte buni, au nevoie de încredere. Obiectivul nostru este acum locul 4. Avem doua meciuri acasă nu la fel de puternice ca cele de până acum. Speram să câștigăm”, a spus și Artean, folosit de Hagi că fundaș central.

CFR Cluj – Farul Constanța 1-0. ECHIPELE DE START:

CFR Cluj: Letica – Graovac, Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, M. Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Petrila
Rezerve: Hindrich, Cr. Manea, Fl. Ștefan, Chipciu, Cvek, Birligea, Neguț, Omrani, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

Farul: Aioani – R. Boboc, Mladen, Artean, Borza – Radaslăvescu, Nedelcu Grameni – G. Iancu, R. Moldoveanu, A. Pitu
Rezerve: Brănescu, Dussaut, A. Ciobanu, Purece, Omoh, Sali, Dănuleasa, N. Popescu, Sîrbu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova), Ferencz Tunyogi (Zalău)