”Hagi valora astăzi peste 100 de milioane de euro!”. Cine a făcut această evaluare a ”Regelui”

Moldoveanu Camelia / 15.04.2021, 15:32
”Hagi valora astăzi peste 100 de milioane de euro!”. Cine a făcut această evaluare a ”Regelui”

Hagi, Chivu sau Popescu sunt cei mai valoroși jucători ai României? Ilie Dumitrescu a vorbit despre cariera sa și despre oamenii din fotbal pe care îi admiră cel mai mult. Fostul fotbalist l-a evaluat pe „Rege” la 100 de milioane de euro.

Ilie Dumitrescu: „Eu nu mă consider important”

Ilie Dumitrescu crede că tinerii nu-i cunosc performanța din teren
Ilie Dumitrescu crede că tinerii nu-i cunosc performanța din teren

Invitat în emisiunea „Hai să fim Super”, Ilie Dumitrescu a vorbit cu modestie despre cariera sa de fotbalist. Cu toate că astăzi este un cunoscut analist în lumea sportului, el crede că perioada în care s-a aflat „în iarbă” a fost trecută ușor cu vederea.

Dumitrescu este de părere că, din punct de vedere al carierei de fotbalist, nu s-a ridicat niciodată la nivelul starurilor Gică Hagi, Cristi Chivu sau Gică Popescu.

„Eu nu mă consider important. Ca să scrii o carte… Hagi poate să scrie o carte, Nadia poate să scrie o carte, Chivu poate să scrie o carte. Am câștigat trofee cu Steaua, dar nu am câștigat un trofeu european. Eu sunt un tip discret în general. Generațiile de astăzi nici nu știu ce am făcut eu ca fotbalist.”

”Hagi valora astăzi peste 100 de milioane de euro!”

Întrebat cu cât s-ar vinde astăzi dacă ar fi iar fotbalist, Ilie Dumitrescu n-a vrut să-și dea un preț. Însă, analistul sportiv i-a făcut un preț „Regelui”.

Când Hagi a ajuns pe la maturitatea sportivă, pe la 25 de ani, după Mondialul din 1994, putea să coste peste 100 de milioane de dolari. Nu se compară realizările lui Gică Hagi cu ce am făcut eu.”, a mai mărturisit Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu iubește din nou?

Cu toate că a declarat în interviul de mai sus că nu suportă „picanteriile”, viața privată a lui Ilie Dumitrescu este o poveste cu multe „culori diferite”. Cu alte cuvinte, mute femei celebre.

În urmă cu câteva zile, fostul fotbalist a fost fotografiat de paparazzi playsport.ro cu noua sa cucerire. De această dată este vorba despre o brunetă tânără cu care a fost surprins într-un magazin de bricolaj din Băneasa. Cu toate că păreau interesați de unele lucruri de prin magazin, cei doi n-au cumpărat nimic. La plecare, Ilie Dumitrescu și-a îndrumat bruneta către Porsche-ul său alb și au demarat împreună către casa lui din Pipera.

După cum s-a putut observa, fostul fotbalist de la Tottenham a înlocuit-o pe Teodora Vochin tot cu o domnișoară mult mai tânără decât el și foarte frumoasă. Este de menționat faptul că diferența de vârstă dintre fostul fotbalist și fiica consilierului FRF este de 25 de ani.