Cuceritorul Ilie Dumitrescu a înlocuit-o pe fiica lui Andrei Vochin, de la FRF. Cum arată noua iubită a fostului mare fotbalist

Moldoveanu Camelia / 12.04.2021, 13:27

Cuceritorul Ilie Dumitrescu (52 de ani) a făcut o nouă „victimă” în rândul domnișoarelor din Capitală. El pare că a dat-o uitării definitiv pe fiica lui Andrei Vochin, după o relație de doi ani. Paparazzi playsport.ro vă dezvălui cu cine a înlocuit-o fostul fotbalist pe Teodora Vochin (27 de ani), fiica consilierului FRF.

Ilie Dumitrescu iubește din nou? Ea este femeia lângă care a fost surprins zilele trecute

Ilie Dumitrescu a fost surprins lângă noua iubită
Ilie Dumitrescu a fost surprins lângă noua iubită

După cum a mărturisit chiar fostul fotbalist de la Tottenham, într-un interviu live pe pagina de Facebook Digi FM, femeile reprezintă o mare slăbiciune pentru el. Din spusele acestuia, perioada petrecută la Londra l-a nenorocit dar i-a dus și multe femei.

Mie mi-a plăcut foarte mult Tottenham, dar acolo m-am nenorocit. Am plecat de aici, am ajuns acolo, jucător important. Avem o sumă importantă în cont. Viața la Londra este senzațională. Aer, parfum, tot. Nu am fumat niciodată, nu am băut niciodată tărie, doar vin și șampanie, dar mi-au plăcut foarte mult femeile. Drept urmare și acum sunt singur.”, declara el în 2017.

Dacă ne ghidăm chiar după vorbele lui Ilie Dumitrescu, nu ne este greu să credem că are o nouă iubită și a dat-o uitării pe Teodora Vochin.

În urmă cu câteva zile, fostul fotbalist a fost fotografiat de paparazzi playsport.ro cu noua sa cucerire. De această dată este vorba despre o brunetă tânără cu care a fost surprins într-un magazin de bricolaj din Băneasa. Cu toate că păreau interesați de unele lucruri de prin magazin, cei doi n-au cumpărat nimic. La plecare, Ilie Dumitrescu și-a îndrumat bruneta către Porsche-ul său alb și au demarat împreună către casa lui din Pipera.

După cum se poate observa, fostul fotbalist de la Tottenham a înlocuit-o pe Teodora Vochin tot cu o domnișoară mult mai tânără decât el și foarte frumoasă. Este de menționat faptul că diferența de vârstă dintre fostul fotbalist și fiica consilierului FRF este de 25 de ani.

Teodora Vochin regretă relația cu Ilie Dumitrescu

Teodora Vochin și tatăl ei, Andrei Vochin
Teodora Vochin și tatăl ei, Andrei Vochin

Cu toate că s-au iubit doi ani, Teodora consideră că relația cu bărbatul care este mai mare decât ea cu 25 de ani a fost o greșeală. Aceasta simte că i-a greșit tatălui ei, Andrei Vochin, cu alegerea făcută.

Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum.

Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el.

Cu siguranță l-a deranjat relația, a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Teodora Vochin, fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu
Teodora Vochin, fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu

Fiica lui Andrei Vochin a lucrat o vreme ca PR chiar la restauratul lui Ilie Dumitrescu. Ulterior a renunțat la jobul din Centrul Vechi, probabil odată cu despărțirea, și s-a angajat ca stewardesă la o companie aviatică privată.

Roxana Diță era răsfățată de Ilie Dumitrescu. El i-a dăruit bijuterii de 10.000 de euro

Roxana Diță a fost și ea pe listat cuceririlor
Roxana Diță a fost și ea pe listat cuceririlor

Din prima căsătorie, analistul sportiv are doi băieți: Sică și Dani. Din păcate, căsătoria cu Nela s-a sfârșit în 1995. Aparent divorțul a avut loc din cauza apariției celei de-a doua soții.

Fostul fotbalist din Generația de Aur a fost căsătorit 14 ani cu modelul Letiția. Cei doi s-au cunoscut în 1993, la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. S-a zvonit faptul că fostul fotbalist a cucerit-o cu un tablou de Grigorescu și un buchet de flori uriaș. Cu aceasta el are doi copii: Mayra Daria și Toto, băiatul fiind destul de celebru în ultimii ani. Despărțirea de a doua soție a avut loc în 2008.

Pe lână relațiile sale de lungă durată, comentatorul sportiv a avut și o pasiune pentru modele. El s-a iubit șapte lui cu Roxana Diță,  fosta concurentă la Miss Playboy România.

„Am fost împreună aproape șapte luni, a fost frumos, dar asta e. Să spunem că sunt foarte pretențioasă în relațiile mele”, a declarat Roxana pentru Libertatea.

Ea a mai spus și că a primit bijuterii în valoare de 10.000 de euro de la Ilie Dumitrescu.

Cu cine s-a mai iubit faimosul jucător de fotbal. Simona-Sensual se află pe lista lui

Simona-Sensual l-a „agățat” pe Ilie Dumitrescu
Simona-Sensual l-a „agățat” pe Ilie Dumitrescu

Tot pentru Libertatea, Simona-Sensual a declarat că a fost curtată de fostul fotbalist. Ei s-au cunoscut la începutul lui 2008, pe când ea prezenta o emisiune la Kanal D. Din spusele vedetei, ea a făcut primul pas invitându-l la o cafea. După această invitație, el a început să-i scrie și să o sune pentru a se vedea.

Elli Kokkinou, cântăreața din Grecia, i-a căzut și ea cu tronc starului din Generația de Aur. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când românul antrena echipa AEK Atena şi încă era cuplat cu Letiţia Badea (2004).

Ilie Dumitrescu a fost crai de mic! Pe lângă cei patru copii legitimi, acesta mai are o fiică din flori. Cu toate că fata ar fi fost concepută pe vremea când avea doar 17 ani, scandalul a ieșit la iveală abia în 2010. Elisabeta, fiica fostului fotbalist, a apărut dintr-o relație „din flori” cu Maria, o femeie cunoscută pe vremea când el era junior la Steaua.

Elisabeta Nenciu, fiica din flori a lui Ilie Dumitrescu
Elisabeta Nenciu, fiica din flori a lui Ilie Dumitrescu

Cu toate că Elisabeta nu și-a cunoscut frații, tatăl său a vizitat-o până să se căsătorească cu Nela. Fiica din flori a fostului fotbalist locuiește în Copenhaga alături de soțul său și de cei doi copii.