Halucinant! Bayern a pierdut la Leverkusen pe mâna VAR-ului. Arbitrii au întors două faze în care centralul dăduse simulare VIDEO

George Drafta 20.03.2023, 09:45
Halucinant! Bayern a pierdut la Leverkusen pe mâna VAR-ului. Arbitrii au întors două faze în care centralul dăduse simulare  VIDEO

Campioana Germaniei a cedat şefia în Bundesliga după un meci în care a fost învinsă de o echipă aflată în revenire de formă.

Bayern a condus pe terenul celor de la Leverkusen cu 1-0, după golul lui Kimmich. Însă repriza secundă avea să fie de coşmar pentru bavarezi. Şi totodată pentru centralul Tobias Stieler.

Acesta s-a înşelat de două ori la faze importante, judecate în favoarea oaspeţilor. De două ori a dat cartonaş galben pentru simulare, în ambele dăţi a revenit asupra deciziei după ce a fost atenţionat de colegii săi din camera VAR. Iar cele două lovituri de la 11m au fost fructificat de cei de la Leverkusen.

Argentinianul Palacios a fost eroul „aspirinelor”, iar graţie golurilor sale, echipa sa a bifat al treilea succes consecutiv. Leverkusen este acum pe locul 8 în clasament, cu 37 de puncte, trei mai puţine decât Wolfsburg, aflată pe ultimul loc ce permite o prezenţă în cupele europene.

Înfrângere cu impact pentru Muller & Co

Munchenezii nu au pierdut doar jocul de pe BayArena ci şi prima poziţie a clasamentului la sfârşitul etapei cu numărul 25 a campionatului german. A fost al doilea insucces al trupei lui Naglesmann în ultimele cinci runde. Iar de acesta a profitat rivala Dortmund, care a ajuns lider cu un punct mai mult decât Bayern.

Leverkusen nu o mai învinsese pe Bayern de mai bine de trei ani
Leverkusen nu o mai învinsese pe Bayern de mai bine de trei ani

Cele două se vor întâlni în derby-ul Bundesligii, chiar etapa următoare. Meciul se joacă pe 1 aprilie, în condiţiile în care prima ligă se va întrerupe pentru pauza destinată jocurilor echipelor naţionale. Atât Bayern, cât şi învingătoarea ei de duminică şi-au aflat vineri adversarele din sferturile competiţiilor continentale.

Campioana ultimilor 10 ani din Germania se va duela cu Manchester City în Liga Campionilor. În timp ce Levekusen o va avea ca adversară în Europa League pe Union St. Gilloise.

Urmăriți Playsport.ro și pe