Hamilton, fan al lui Arsenal, se alătură noului proiect de la Chelsea. A investit deja 12 milioane de euro. Cum și-a motivat decizia

Catinca Giosanu 23.04.2022, 11:21
Hamilton, fan al lui Arsenal, se alătură noului proiect de la Chelsea. A investit deja 12 milioane de euro. Cum și-a motivat decizia

Lewis Hamilton ia în calcul să investească o sumă importantă de bani la Chelsea în perioada următoare, alături de Serena Williams. Fostul lider F1 a investit deja 12 milioane de euro, însă vrea să se implice și mai mult. Cum și-a motivat decizia.

Hamilton se alătură noului proiect de la Chelsea

Pilotul celor de la Mercedes obișnuia să meargă în trecut la meciurile dintre Arsenal și Chelsea. El era adesea însoțit de unchiul său, care este un mare fan al ”albaștrilor”.

Îmi amintesc că la cinci sau șase ani am devenit un susținător al lui Arsenal, dar unchiul meu Terry este un mare fan al ‘Blues’ și am fost la atâtea meciuri cu el pentru a vedea cum joacă Arsenal și Chelsea.”, a dezvăluit Hamilton, într-un interviu acordat pentru publicația  90min.com.

Treptat, el s-a atașat de clubul de fotbal din Londra, Anglia, care evoluează în Premier League, iar când a aflat că se poate implica în noul proiect al ”albaștrilor” s-a bucurat enorm de mult. Pilotul britanic și-a dat seama că poate face parte din ceva important și a profitat imediat de ocazie.

”Asta este una dintre cele mai mari oportunități de a fi parte din ceva”

Lewis Hamilton a evidențiat că Chelsea este unul dintre cele mai mari și mai de succes cluburi din lume și că este onorat să se implice în noul lor proiect.

Sunt fan al fotbalului de când eram copil. Am jucat fotbal probabil de la patru ani până la 17 ani. Am fost în echipe în fiecare an. Am fost în echipa școlii în copilărie.

Am fost la numeroase jocuri. Când eram tânăr, unde locuiam, jucam fotbal cu toți copiii și câțiva prieteni apropiați la acea vreme. Îmi doream foarte mult să mă integrez. Eram singurul copil de culoare de acolo.

Știu că toți copiii au susținut pe cineva diferit, unul pe Tottenham, unul pe Man Utd și îmi amintesc că am schimbat aceste echipe când eram mai mic și am ajuns acasă și sora mea a început să mă lovească în braț, spunând practic că trebuie să susțin Arsenal.

În cele din urmă, sunt un fan al sportului. Este cel mai mare sport din lume, Chelsea este unul dintre cele mai mari și mai de succes cluburi din lume. Când am auzit de această oportunitate, am spus: „Uau, asta este una dintre cele mai mari oportunități de a fi parte din ceva. Este atât de grozav.”, a mai spus Lewis Hamilton.

Și Serena Williams a investit 12 milioane de dolari la Chelsea.

Urmăriți Playsport.ro și pe