„Suporterii au dreptate!” Cum a explicat Gabi Torje finalul de coșmar al lui Dinamo la Mioveni

Robert Zanfir / 16.12.2021, 20:44
„Suporterii au dreptate!” Cum a explicat Gabi Torje finalul de coșmar al lui Dinamo la Mioveni

Gabi Torje este convins că jocul lui Dinamo nu a arătat atât de rău, în ciuda finalului dramatic de la Mioveni. Echipa lui Mircea Rednic a condus cu 1-0, dar a pierdut după două goluri marcate în prelungiri.

Dinamo a ratat inexplicabil șansa celei de-a doua victorii din mandatul lui Mircea Rednic. Antrenorul a fost un car de nervi la finalul partidei de la Mioveni, 1-2, și a pus tunurile pe jucători.

Cum a explicat Gabi Torje finalul de coșmar al lui Dinamo la Mioveni

Gabi Torje a fost titular și a jucat tot meciul de la Mioveni. Deian Sorescu a deschis scorul și se părea că Dinamo va obține victoria necesară ca aerul în lupta pentru supraviețuire. Totuși, Sanoh și Rusu au dat lovitura pentru echipa lui Alexandru Pelici, în minutele 90+3 și 90+5.

„Dinamo nu a arătat rău astăzi. Faptul că am luat gol în minutele 91 și 92 nu înseamnă că Dinamo a arătat rău. Înfrângerea supără pe toată lumea, pe noi pe suporteri, pe oamenii din jurul echipei. E clar că în minutul 91 ne gândeam la cele trei puncte și la cât de mult ne ajutau în clasament, dar totul s-a întors împotriva noastră.

Anumite greșeli individuale, anumite greșeli de echipă, lipsa de încredere, dar nu trebuie să găsim un singur vinovat. Trebuia să gestionăm altfel meciurile. Dacă toate meciurile s-ar fi terminat în minutul 90, am fi avut cu șapte puncte mai mult”, a declatat Gabo Torje la finalul partidei.

Torje: „Suporterii au dreptate!”

La finalul meciului, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de suporterii de la Peluza Sud a celor de la Dinamo. Gabi Torje crede că fanii au dreptate și că echipa trebuie salvată cu orice preț:

„Sunt supărat, dezamăgit că nu am putut să îmi ajut echipa. Indiferent cine va fi aici din ianuarie, cine nu, trebuie să salvăm Dinamo. E obiectivul principal pentru toți cei ce vor fi aici.

Suporterii au dreptate, sunt supărați. Le-am dat speranțe până în minutul 90. Apoi au venit erori de la un cap la altul”, a mai declarat Gabriel Torje.

CS Mioveni – Dinamo 2-1! ECHIPELE DE START:

MIOVENI: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea – Buziuc, Rusu, Blănaru
REZERVE: I. Popescu, Rădescu, Al. Iacob, Șerbănică, Toma, Sanoh, Veres, Coșereanu, Dat
ANTRENOR: Alexandru Pelici

DINAMO: Iliev – A. Radu, Pinto, Ehmann, Kainourgios – Itu, Răuță, Carp, Torje – Țîră, Sorescu
REZERVE: Eșanu, Gluhakovic, R. Grigore, R. Popa, Amzar, Măgureanu, Ivanovski , Nunic, Bordușanu
ANTRENOR: Mircea Rednic