Heidi Klum a aprins cursa de F1 de la Las Vegas cu ținuta ei! Cum a putut să vină îmbrăcată: Mintea ți-o ia razna

Catinca Giosanu 20.11.2023, 19:18

Femeia de afaceri Heidi Klum a bifat o apariție incendiară, în ziua în care Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas. Focoasa blondină a asistat la cursa din weekend, dar a făcut un gest controversat înainte să părăsească locația.

Heidi Klum, apariție incendiară după cursa de F1 de la Las Vegas

Supermodelul Heidi Klum a făcut furori la Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas. Ea a ales să poarte o ținută extrem de provocatoare. Ea a optat pentru o geacă neagră de piele. Ceea ce i-a uimit pe fani a fost că blondina nu a purtat absolut nimic pe sub geacă.

Manechinul s-a pozat sexy într-un lift și a postat imaginea pe Instagram. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut imaginile cu dezinvolta blondină. Ea și-a arătat în repetate rânduri susținerea pentru echipa națională de fotbal a Germaniei și pentru Bayern Munchen.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

A lăsat aproape totul la vedere

Heidi Klum a asortat la geaca de piele o pereche de pantaloni foarte scurți cu talie înaltă, ce puteau fi confundați ușor cu o piesă de lenjerie. În plus, a ținut jacheta descheiată și a lăsat aproape totul la vedere.

În 2021, la Euro, diva în vârstă de 50 de ani a bifat o altă apariție controversata. Ea s-a afișat la vremea respectivă într-o ipostază extrem de sexy. Mai concret, a purtat un tricou tăiat al naționalei, care îi acoperea foarte puțin sânii, iar în partea de jos era acoperită doar de un slip.

Actrița originară din Germania este căsătorită cu Tom Kaulitz. Fratele geamăn al lui Bill Kaulitz a însoțit-o pe blondină la Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas, dar nu a avut nimic de obiectat la ținuta modelului cu care s-a însurat în 2019. Dimpotrivă! El a părut mândru să aibă la braț o asemenea femeie precum actrița care deține și cetățenia americană.

Urmăriți Playsport.ro și pe