I-a pierit optimismul lui Dumitru Dragomir. Susținător al lui Gigi Becali, fostul șef al LPF i-a făcut praf pe doi jucători de la FCSB

Octavian Vasilescu 25.07.2022, 12:28
I-a pierit optimismul lui Dumitru Dragomir. Susținător al lui Gigi Becali, fostul șef al LPF i-a făcut praf pe doi jucători de la FCSB

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, i-a pus la zid pe jucătorii de la FCSB după înfrângerea cu Rapid, scor 0-2.

FCSB a cedat clar în Giulești, în derby-ul din etapa a doua. Dragomir i-a criticat dur pe fundașii Rachid Bouhenna și Joonas Tamm, apărători aduși de FCSB în această vară.

VEZI AICI Cele mai tari imagini de la derby-ul Rapid – FCSB 2-0

Dumitru Dragomir, reacție dură după Rapid – FCSB 2-0

Iată ce a spus Dumitru Dragomir, după derby-ul din Giulești:

„A fost un meci bun și un haos total la FCSB. Rapidul a câștigat printr-un presing necruțător, dar ăștia nu s-au prins deloc. Rapidiștii au alergat mai mult decât adversarii lor.

Rapid are lot bun, să știți! Dacă era și Rareș Ilie, luau titlul anul ăsta! Îi văd în primele șase echipe sigur.

E un haos total la FCSB, acolo sunt doar tineri, fiecare vrea să facă mai mult. Fraților, Tavi Popescu e fotbalist, dar e cu psihicul la pământ din cauza criticilor. El nu suportă, n-are moral de competiție înaltă. Florinel Coman n-are deloc forță în picioare, parcă n-ar fi făcut pregătirea bună.

Cei doi fundași centrali, Bouhenna și Tamm, nici la Divizia B nu-i iau, dacă mă duc undeva conducător! Rețineți ce vă spun! Cum a putut FCSB să facă asemenea transfer, când ei ar putea avea fotbaliști mult mai buni? Nu știu nimic, nici să paseze, nici să dea cu capul, nici să fugă”, a declarat Dragomir, pentru GSP.ro.

Rapid – FCSB 2-0

Transferat în această săptămână de la CFR Cluj, vârful Dugandzic a debutat cu gol la Rapid. El l-a învins pe portarul Ștefan Târnovanu în minutul 19, cu o lovitură de cap perfectă.

Bouhenna a greșit total o degajare în flancul drept, iar Rapid a profitat. Mingea a ajuns la noul decar din Giulești, Alex Ioniță II, care a centrat perfect. Dugandzic a scăpat din marcaj, s-a înălțat, după care a reluat la colțul lung.

Portarul Ștefan Târnovanu a fost prins pe contre-pied, iar mingea s-a scurs în plasă. Rapid a deschis în acest fel scorul în marele derby cu FCSB.

Căpitanul Cristi Săpunaru a închis tabela, în minutul 40, după ce apărarea vicecampioanei a fost păcălită la o lovitură liberă.

În etapa următoare, Rapid va înfrunta Universitatea Craiova în deplasare. Pentru FCSB urmează returul cu Saburtalo, iar apoi un meci de campionat cu FC U Craiova 1948, pe Arena Națională. FCSB nu a câștigat niciun joc în noul sezon.

Urmăriți Playsport.ro și pe