I-a răspuns Cîrjan lui Hagi? „Oamenii inteligenți se apără cu tăcerea și atacă doar cu indiferența”

Ioan Valentin Oprea 23.03.2023, 15:46
I-a răspuns Cîrjan lui Hagi? „Oamenii inteligenți se apără cu tăcerea și atacă doar cu indiferența”

După ce Hagi a pornit o tiradă împotriva tinerilor jucători români din străinătate care refuză să se prezinte la naţionala României, Cătălin Cîrjan s-a simţit vizat.

Fotbalistul legitimat la Arsenal Londra i-a răspuns „Regelui” cu un citat.

Când oamenii buni sunt jigniți, aceștia aleg să tacă. Dar nu pentru că nu știu să se apere, ci pentru că sunt conștienți că nu are rost să se coboare la nivelul celor care îi critică. Oamenii inteligenți se apără cu tăcerea și atacă doar cu indiferența”, e citatul distribuit de Cîrjan pe reţelele de socializare.

A refuzat România U20

Potrivit lui Daniel Pancu, selecţionerul reprezentativei sub 20 de ani a României, Cîrjan a refuzat să se prezinte la lotul national. Iniţial, Cîrjan făcuse parte din planurile lui Emil Sândoi, de la naţionala U21, dar acesta a renunţat, până la urmă, să mai apeleze la serviciile sale.

Emil a vorbit cu Cătălin. Eu l-am vrut, dar nu a acceptat, a înțeles că e convocarea valabilă doar pentru U21. E liber să aleagă, așa cum și noi suntem liberi să nu ne rugăm de jucători să vină la națională. Ar fi și culmea. Prefer pe unul care vine cu inima deschisă, nu pe cineva de care trebuie să ne rugăm”, a punctat “Pancone”.

Sărmăşan dezminte

Impresarul lui Cîrjan, Cătălin Sărmăşan, a negat varianta expusă de Pancu şi a dat asigurări că jucătorul “tunarilor” va oferi explicaţii în curând.

Cătălin Cîrjan nu a refuzat și nu va refuza niciodată echipa națională. Veți fi cu toții convinși de asta când se va afla adevărul. Adică după ultimul meci al echipelor naționale”, a promis Sărmăşan.

Chiar dacă se antrenează în mod constant cu prima echipă a liderului din Premier League, Cîrjan nu a bifat decât o singură apariţie pentru formaţia mare a lui Arsenal. Acesta a fost folosit câteva minute în amicalul englezilor cu Lyon.

Hagi a răbufnit

Nemulţumit de atitudinea unor tineri jucători care evoluează în străinătate, Gică Hagi le-a recomandat selecţionerilor să nu le mai ofere acestora nicio şansă în viitor.

Nu pot să accept ca jucători români care au plecat în străinătate să uite că sunt români. Uitați-i pe acei jucători, nici măcar două rânduri nu mai scrieți despre ei! Două rânduri! Înseamnă că nu sunt români! A fi român înseamnă să răspunzi când ești chemat. Nu mai vrei să fii român, atunci nu ne folosi, a declarat Hagi la emisiunea “Digi Sport Special”.

Sursa foto: sport.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe