I-a sărit muștarul lui Mihai Stoica. Managerul FCSB și-a criticat dur jucătorii după ultimele evoluții

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.08.2022, 21:47
I-a sărit muștarul lui Mihai Stoica. Managerul FCSB și-a criticat dur jucătorii după ultimele evoluții

Mihai Stoica i-a criticat pe jucătorii FCSB-ului pentru modul în care au gestionat finalul meciului cu Dunajska Streda, din prima manșă a turului trei preliminar din Conference League. Din minutul 67, echipa antrenată de Nicolae Dică a evoluat în superioritate numerică, iar două minute mai târziu a deschis scorul, grație golului marcat de Joonas Tamm.

Mihai Stoica, supărat pe jucătorii de la FCSB după turul cu Dunajska Streda

Până la final, roș-albaștrii s-au mulțumit să conserve acest rezultat și nu au încercat să marcheze și golul doi și astfel să își asigure în proporție mare calificarea în play-off. Fapt ce l-a deranjat enorm pe Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB i-a certat pe jucători pentru modul în care au gestionat finalul meciului din Slovacia și a lăsat de înțeles chiar că se teme pentru soarta calificării.

Pot fi probleme la retur. Am fost foarte nervos după meci și foarte nemulțumit de faptul că la 1-0 pentru noi, când ei erau în 10 oameni, noi n-am stăpânit jocul. Noi n-am mai ajuns la poartă, în schimb ei au ajuns la poarta noastră! Ne-am pierdut organizarea.

Avem și o problemă, deoarece n-avem jucători cu experiență în cupele europene. În plus, românul – și nu doar românul – are o frică de succes. Când ai 1-0, joci 11 vs. 10, unii au tendința de a juca mai precaut. Dar noi n-am jucat nici precaut! Poate așa a trebuit să se întâmple, ca Gigi să mai facă niște eforturi și să completeze lotul”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Se pare că evoluția din finalul meciului de la Dunajska Streda chiar l-a determinat pe Gigi Becali să ia măsuri. A doua zi după această partidă, patronul FCSB-ului a anunțat nu mai puțin de patru transferuri. Este vorba despre Eduard Radaslavescu și Radu Boboc de la Farul și Marco Dulca de la Chindia Târgoviște. Cei trei au fost deja prezentați oficial de vicecampioana României. De asemenea, Becali a anunțat și un al patrulea transfer, dar nu a dorit însă să îi dezvăluie jucătorului respectiv identitatea.

Aceste mutări au venit în contextul în care la începutul săptămânii FCSB i-a prezentat oficial și pe David Miculescu și Bogdan Rusu, veniți de la UTA Arad, respectiv de la CS Mioveni.

Avertisment pentru David Miculescu

David Miculescu a fost prezentat de Gigi Becali drept noua mare vedetă a echipei sale. Fotbalistul de 21 de ani este însă avertizat de Marian Aliuță, fost fotbalist important la FCSB. Acesta a folosit drept argument ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la echipa roș-albastră cu nume importante, precum Denis Alibec sau Constantin Budescu.

„Este un jucător interesant, tânăr. Depinde doar de el, pentru că știi ce se întâmplă? La FCSB sau la echipele mari se schimbă puțin datele.

Nu mai ești tu în centrul atenției, trebuie să muncești și, mai ales presiunea care este la FCSB… vii pe 1 milion și jumătate, două milioane, nu joci nimic două, trei meciuri și te trezești că peste un an ai zburat.

Să știi că există teama asta la FCSB, vii și nu știi dacă ți se vă da credit. Dar eu cred că lui i se va da credit, este un jucător tânăr, pe care s-au dat foarte mulți bani și va avea credit cel puțin doi ani.

Trebuie să te integrezi foarte repede. La FCSB nu prea ai timp la doi ani, trei ani. Au fost atâția jucători, sunt sute care au trecut și au plecat. Și au fost și jucători cu personalitate. Ne gândim la Alibec, la Budescu, care putea juca zece ani aici, pentru că aveau calități”, a spus Marian Aliuță la PlaySport Live.