I-au prins pe Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva cu cei doi

Giosanu Catinca / 09.06.2022, 08:41

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost surprinşi recent la un eveniment monden. Femeia formează de mult timp o relație cu antrenorul Universității Craiova. Cu toate acestea, ei au fost mereu discreți cu privire la viața lor personală. Nici în public nu au fost văzuți împreună. Cum au fost surprinși Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc la Gala Kultho.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, împreună la un eveniment monden

Laurențiu Reghecampf nu se mai ferește deloc! Tehnicianul de 46 de ani a fost văzut în compania Corinei Caciuc, iar imaginea cu cei doi a surprins-o și pe Anamaria Prodan. Antrenorul și iubita lui s-au afișat pentru prima dată împreună la un eveniment monden.

La eveniment au participat mai multe persoane publice. Atmosfera a fost întreținută de Andra, iar cuplul Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc s-a distrat pe cinste. Ei au afișat un zâmbet larg, semn că lucrurile merg din ce în ce mai bine în relația lor.

Au zâmbit toată seara

Laurențiu Reghecampf a devenit, recent, tată pentru a treia oară. Corina a adus pe lume un băiețel de care cuplul este tare mândru.

Reghecamapf încă mai are de așteptat până se va pronunța divorțul. El a depus actele încă de anul trecut, însă va avea de așteptat mai mult decât ar fi dorit până când își va încheia oficial căsnicia cu Anamaria Prodan. El este convins că toate aspectele separării, inclusiv cele financiare, vor fi soluționate de instanță.

Cum au fost surprinși Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Evenimenul la care au participat Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a fost organizat de Kultho. Laurențiu Reghecampf a purtat o cămașă neagră, pe care a asortat-o cu o pereche de pantaloni de aceeași culoare. Iubita lui, Corina Caciuc, a ales să poarte o rochie albă care i-a scos în evidență formele, iar părul l-a avut prins la spate în ”coadă”.

Corina a fost surprinsă zâmbind de câteva ori, semn că Laurențiu Reghecampf o face fericită. Cei doi s-au simțit foarte bine dacă ar fi să ne luăm după fotografiile care au devenit virale peste noapte.

”Mie îmi place foarte mult Corina”

Antrenorul de fotbal și-a asumat noua relație după ce a părăsit domiciliul conjugal. Fostul fotbalist a spus că între el și proaspăta mămică există o compatibilitate puternică. Tot el susține că este mai importantă chimia din cuplu decât trecutul persoanei pe care o ai alături.

Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. (…) Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit playtech.ro.