I se pregătește ceva lui Adrian Mititelu. Suporterii olteni sunt gata să-i aplice „decisiva” patronului lui FCU

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.02.2023, 18:21
I se pregătește ceva lui Adrian Mititelu. Suporterii olteni sunt gata să-i aplice „decisiva” patronului lui FCU

Adrian Mititelu a anunțat că va scoate echipa de pe teren la meciul dintre Rapid și FCU Craiova, de vineri seară, în cazul în care fanii echipei din Bănie își vor continua protestul la adresa sa. Este cunoscut deja foarte bine contextul în care finanțatorul clubului oltean a făcut aceste declarații.

Adrian Mititelu nu i-a speriat deloc pe fanii lui FCU Craiova cu amenințările legate de eventuala scoatere a echipei de pe teren

După scandalul cu iz xenofob de la Sf. Gheorghe, Adrian Mititelu a decis să nu le mai permită fanilor propriei echipe accesul la meciurile de pe teren propriu ale acesteia. S-a întâmplat pentru prima dată la partida cu Universitatea Cluj, câștigată de FCU Craiova cu scorul de 5-0.

Ulterior, Mititelu a mers și mai departe. El a anunțat că nu va solicita bilete în numele clubului nici pentru jocurile disputate în deplasare. Astfel, suporterii craioveni care doresc să își vadă echipa de la fața locului vor fi nevoiți să își procure pe cont propriu bilete.

Până aici nu a fost nicio problemă. Doar că Adrian Mititelu, în momentul în care aflat că suporterii lui FCU Craiova vor fi totuși prezenți în Giulești pentru meciul cu Rapid, întrucât clubul organizator a anunțat că le va pune acestora la dispoziție bilete, a dus disputa la nivelul următor. Finanțatorul lui FCU a anunțat că va scoate echipa de pe teren în cazul în care fanii olteni vor începe să scandeze împotriva lui la acest meci.

Probabil că, prin acest acest, el a încercat să îi constrângă pe fani să renunțe la protestul împotriva sa, mizând că aceștia nu vor dori ca echipa lor să piardă meciul la „masa verde”. Doar că se pare că demersul lui Mititelu nu a avut succes. Fanii din Peluza Sud 1997 a anunțat ferm că nu vor face niciun pas în spate în acest „război” intern de la FCU Craiova.

Anunțul făcut de ultrașii din Peluza Sud 1997

„Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent. Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: “Noapte bună, București!” Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară. Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei.

Prețul unui bilet la meci este de 10 lei, iar acestea se vor achiziționa de la noi în ziua meciului. Se pare că dragul nostru patron nu a înțeles nici până acum care a fost motivul “incidentului” de la Sf. Gheorghe, unul care nu are nicio legatură cu el, iar ultimele ieșiri în presă ale sale sunt dovada clară a ceea ce încercăm noi să transmitem de ani de zile. El este singurul instigator la ură, singurul care dorește răul fotbalului, singurul care este capabil să oprească un meci de fotbal după bunul plac.

Atac dur la adresa lui Adrian Mititelu: „Sunt semne pure ale instalării demenței”

Speculații de genul atentatelor, haosului și sabotarea echipei pe care le visează sunt pure semne ale instalării demenței și doar o persoană care îi împărtășeste afecțiunile poate să creadă așa ceva. Ar fi cazul ca presa, cea care s-a grăbit să arunce în ultimele zile cu noroi atât în noi, cât și în tot fenomenul ultras din România, să vadă cine este, de fapt, cel care dorește circ și scandal. Vom fi mereu alături de clubul nostru drag, dar niciodată nu vom uita răul pe care acest mititel l-a făcut și continuă să-l facă celei mai iubite echipe din România. Hai la meci! Știința suntem noi!”, au transmis fanii lui FCU Craiova prin intermediul rețelelor de socializare.

Sursă foto: Facebook / Peluza Sud 1997

Urmăriți Playsport.ro și pe