I se pregătește ceva lui Laurențiu Reghecampf? Declarațiile care lasă loc de speculații în Bănie

Octavian Vasilescu 09.06.2022, 22:59
I se pregătește ceva lui Laurențiu Reghecampf? Declarațiile care lasă loc de speculații în Bănie

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) ar putea pleca de la Universitatea Craiova în această vară! Președintele Sorin Cârțu (66 de ani) a dat de înțeles că s-ar putea produce un cutremur în Oltenia.

Întrebat în direct la Digi Sport dacă Laurențiu Reghecampf va pleca de la echipă, Sorin Cârțu a evitat să dea un răspuns clar. Oficialul clubului Universitatea Craiova a spus că luni va fi momentul adevărului, când va avea loc reunirea echipei.

Reghecampf, OUT de la Craiova?

Iată cum a răspuns Sorin Cârțu:

Nu comentez, nu infirm, nici nu confirm. Așteptați ziua de luni, când e reunirea echipei. Eu știu deja dacă o să-l mai vedem atunci sau nu. E sub contract, mai multe nu vreau să spun”, a spus Cârțu, pentru Digi Sport.

Reghecampf mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2023. Clauza de reziliere unilaterală se ridică la 300.000 de euro.

Fost antrenor la FCSB, Reghecampf a ratat în acest final de sezon toate obiectivele oltenilor. Echipa a fost eliminată de Sepsi OSK din semifinalele Cupei României și s-a clasat pe locul 3 în play-off. Vacanța echipei este una liniștită pentru că jucătorii au securizat prezența Craiovei în preliminariile Conference League.

Universitatea Craiova a învins FC Botoșani, scor 2-0, în barajul pentru accederea în preliminariile UEFA Conference League. Oltenii își vor afla primul adversar din cupele europene pe 15 iunie.

Ce a spus Reghecampf după finalul sezonului

Antrenorul Reghecampf pare decis să rămână în Bănie:

Rămân la Universitatea Craiova. Mai am contract un an de zile. Am preluat echipa în plin campionat. Nu am avut posibilitatea să pregătesc și să fac ceea ce îmi doream. Nu am avut posibilitatea în iarnă să aduc jucătorii de care aveam nevoie.

Cred că echipa a crescut foarte mult. Da, cunosc foarte bine oamenii de la Craiova și da, îmi doresc foarte mult să câștig un trofeu. Să câștig titlul cu formația din Craiova”, a declarat antrenorul Universității Craiova, înainte de a pleca în vacanță.