Măsuri dure luate de Universitatea Craiova pentru titlu în sezon viitor. Ce strategie a pregătit Laurențiu Reghecampf. “E mare nevoie de asta!”

Octavian Vasilescu 02.06.2022, 14:08
Măsuri dure luate de Universitatea Craiova pentru titlu în sezon viitor. Ce strategie a pregătit Laurențiu Reghecampf. “E mare nevoie de asta!”

Universitatea Craiova a ratat Cupa României și locul 2 în Liga 1, dar în sezonul viitor va avea ca obiectiv câștigarea titlului.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf va face pregătirea de vară cu echipa, iar conducerea oltenilor se gândește la titlu. Președintele clubului, Sorin Cârțu, a vorbit despre planurile oltenilor în vederea noului campionat.

Există zvonuri că Alexandru Mitriță s-ar putea întoarce la Craiova. Cârțu spune că ar fi o mutare foarte costisitoare pentru Universitatea Craiova, dar de asemenea declară că orice este posibil.

Sorin Cârțu, despre planurile echipei Universitatea Craiova

Oltenii mizează mult pe pregătirea de vară din acest an. Cârțu spune că echipa a avut de suferit pentru că nu a efecutat un cantonament complet în iarnă, din cauza focarului de COVID-19.

Reunirea e pe 12 ,13 iunie. Mergem ca în ultimii ani, la Insbruck. E o pregătire de vreo trei săptămâni și vor primi pauza acolo. E nevoie de o încărcătură mai mare și de un program mai lung. În iarnă nu am avut pregătire. Au fost problemele cu Covidul. E o perioadă acum care trebuie mai bine exploatată.

Noi am terminat pe locul 3. Am fost victima unui sistem care amputează podiumul (n.r. apropo de barajul jucat cu FC Botoșani pentru Conference League). Nu vor să înțeleagă că e un sistem care nu se pretează în România. Locul 3 peste tot în lume e premiat.

Oricând se pot face discuții, dar mie mi se pare greu de obținut o chestie din asta (n.r întrebat despre Mitriță). E un jucător al lui New York City. Noi și acum avem bani de primit de la New York City. Nu cred că ne permitem noi să-l împrumutăm, dar orice e posibil. Nu știi cum pot aluneca discuțiile.

Marius Constantin și cu Mateiu care termină contractul (n.r întrebat cine pleacă), restul sunt sub contract cel puțin încă un an. Au fost ceva, ceva discuții pentru prelungire, dar fără succes deocamdată”, a spus Sorin Cârțu, în direct la Pro Arena.

Vor juca în Conference League

Universitatea Craiova va evolua în preliminariile UEFA Europa Conference League după ce a câștigat barajul cu FC Botoșani, scor 2-0.

Au existat zvonuri conform cărora Reghecampf ar fi plecat de la Craiova dacă n-ar fi câștigat ultimul joc al sezonului 2021/2022.

Oltenii își vor afla primul adversar din cupele europene pe 15 iunie.

Urmăriți Playsport.ro și pe