Ianis Hagi a ieșit din nou la rampă. VIDEO de senzație cu fiul „Regelui”

Giosanu Catinca / 28.06.2022, 22:06
Ianis Hagi a ieșit din nou la rampă. VIDEO de senzație cu fiul „Regelui”

Ianis Hagi se află într-o formă foarte bună. Fiul ”Regelui” și-a recăpătat mare parte din forțele de pe vremuri, iar acum face senzaţie pe terenul de baschet.

Ianis Hagi a impresionat cu o fază ”de artist”

Ianis Hagi e în plin efort de recuperare după grava accidentare suferită la sfârșitul lunii ianuarie. Internaționalul român va trebui să mai stea o perioadă departe de terenul de fotbal, însă el așteaptă cu mare nerăbdare să îmbrace tricoul celor de la Rangers.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani nu poate sta departe de sport. El a luat parte la un meci de baschet, iar la un moment dat l-a făcut atent pe Stephen Curry.

”Prințul” Ianis a reușit un punct spectaculos

Ianis Hagi a dovedit că se pricepe și la baschet. Jucătorul de națională a reușit câteva coșuri spectaculoase şi se mândrește foarte mult cu asta. Dovadă stă o postare făcută pe Instagram Story. Celebrul fotbalist l-a etichetat pe proaspătul campion în NBA cu Golden State Warriors.

Ianis Hagi Instagram
Ianis Hagi / Sursa Foto: Instagram

Fanii au fost impresionați de prestația lui Ianis Hagi. Ei nu știau că sportivul se pricepe la baschet. În plus, acesta nu s-a refăcut complet după grava accidentare suferită la începutul anului, motiv pentru care nu se așteptau să îl vadă jucând din nou.

Gică Hagi: ”Recuperarea a mers foarte bine”

Gheorghe Hagi a vorbit, în urmă cu câteva zile, despre recuperarea fiului său. Antrenorul român susține că Ianis va reveni abia în toamnă pe lotul lui Rangers.

Ianis e foarte bine. Am fost la finala Europa League și l-am văzut. Acum o să-l văd o perioadă mai lungă, pentru că vine în vacanță cu noi. A făcut 50% din recuperare și mai are 50% de făcut. Genunchiul lui este la fel de puternic ca înainte.

Probabil e chiar mai puternic ca înainte de accidentare. Este pe drumul bun, iar recuperarea a mers foarte bine. Ianis va trece peste acest moment dificil din carieră. Dar o să mai dureze 3 sau 4 luni până ca el să revină.”, a declarat Gică Hagi, potrivit celor de la The Harold.