Ianis Hagi, ca Ronaldo. Momentan, doar la gesturi și atitudine. VIDEO

Olteanu Ștefan / 22.10.2021, 21:35

Ianis Hagi a imitat gestul lui Cristiano Ronaldo la ultima conferință de presă. În timpul Campionatului European din vara trecută, superstarul Portugaliei a dat la o parte două sticle de băutură carbogazoasă cu zahăr și i-a îndemnat pe cei prezenți la respectiva conferință de presă să consume apă. Ceva similar a făcut și Ianis Hagi după meciul din Europa League, când a ascuns o sticlă a unei companii ce produce băuturi alcoolice. Gestul său s-a viralizat.

Ianis Hagi a surprins la conferința de presă. L-a imitat pe Ronaldo

Gestul făcut celebru de Cristiano Ronaldo la Campionatul European din vară a fost preluat și de Ianis Hagi. La ultima conferință de presă din Europa League, mijlocașul român a luat o sticlă din cadru și a ascuns-o. Doar că de această dată nu a fost vorba despre o băutură carbogazoasă cu zahăr, ci de o bere fără alcool.
Sticla respectivă era pusă în acel loc cu un scop, reprezentând o plasare de produse, însă Ianis nu a ținut cont de acest lucru și a ascuns-o.
Gestul său a fost filmat și ulterior s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Ianis Hagi pleacă de la Rangers pentru o sumă uriașă. Ce stă la baza deciziei luate de scoțieni.

Gestul lui Ronaldo de la Euro a valorat peste un miliard de dolari

Cristiano Ronaldo a stârnit numeroase reacții negative după ce a ascuns sticlele de suc la conferința de presă de la Euro 2020. La fel ca în cazul lui Ianis, firma care avea sticlele pe masă era unul din sponsorii competiției.
Imediat după gestul lui Ronaldo, pe internet a început să circule o informație falsă. Potrivit acesteia, acțiunile companiei respective ar fi scăzut dramatic.
În realitate, lucrurile au stat altfel. Forbes dezvlăuia atunci faptul că gestul lui Ronaldo a produs o publicitate uriașă și doar în acea zi valoarea de piață a companiei a crescut cu 1.6 miliarde de dolari.
E drept, statutul lui Cristiano Ronaldo a făcut atunci ca gestul său să facă înconjurul lumii în doar câteva ore.

Fiecare are preferințele lui în materie de băuturi. Fiecare are gusturile și nevoile lui. Jucătorilor li se oferă apă, alături de sucuri cu și fără zahăr în momentul în care sosesc la conferințele de presă”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, pentru Daily Mail.

Gestul lui Cristiano Ronaldo de la Euro 2020: