Ianis Hagi, din nou decisiv! A ajutat-o pe Rangers să întoarcă scorul, iar fanii îl cer titular: „A jucat magnific”

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 19:28
Ianis Hagi, din nou decisiv! A ajutat-o pe Rangers să întoarcă scorul, iar fanii îl cer titular: „A jucat magnific”

Ianis Hagi a avut o evoluţie excelentă în cele 28 de minute pe care le-a petrecut pe teren, în partida cu Motherwell. A intrat pe teren la 0-1, dar şi-a ajutat echipa să întoarcă scorul şi să bifeze o nouă victorie. Românul a intrat în locul lui Arfield şi a demonstrat că merită să fie titularizat de Steven Gerrard. Motherwell, locul 5 în campionat, a condus încă din minutul 6, prin golul marcat de Lang.

Ianis Hagi, elogiat de fanii lui Glasgow Rangers! Îl vor neapărat titular în următoarele meciuri

Ofensiva lui Rangers părea blocată până la intrarea lui Ianis, dar românul a fost extrem de activ şi a schimbat cursul jocului. Roofe a marcat golul egalizator în minutul 74, iar Itten a adus-o în avantaj pe Rangers în minutul 82. Chiar din pasa lui Ianis Hagi. În fine, Roofe a fost cel care a stabilit scorul final, 3-1 pentru vicecampioana Scoţiei, în prelungiri.

Fanii lui Glasgow Rangers au fost încântaţi de impactul lui Ianis Hagi şi au cerut ca românul să fie titular. Formaţia pregătită de Steven Gerrard mai are nu mai puţin de trei meciuri până la finalul acestui an. Le va înfrunta St. Johnstone, Hibernian şi St. Mirren.

Pe Twitter, fanii lui Glasgow Rangers s-au întrecut în laude la adresa lui Ianis Hagi. Logan Paterson este convins că Ianis şi-a asigurat locul de titular şi că şi-a redus la tăcere criticii cu această nouă prestaţie foarte bună.

Şi alţi useri au insistat că Ianis Hagi este cel mai bun jucător al lui Glasgow Rangers şi trebuie neapărat să fie titular. „A jucat magnific de la intrarea în teren”, este concluzia unui fan al „albaştrilor”.

Glasgow Rangers este lider autoritar în Scoţia, cu 50 de puncte din primele 18 etape. Şi un golaveraj absolut incredibil, 50-5. Celtic Glasgow este pe 2, cu doar 34 de puncte. Totuşi, campioana are şi trei partide mai puţin disputate.

Urmăriți Playsport.ro și pe