Ianis Hagi e de vânzare, iar Steven Gerrard și Rangers i-au stabilit prețul românului!

Giosanu Catinca / 16.08.2021, 14:28
Ianis Hagi e de vânzare, iar Steven Gerrard și Rangers i-au stabilit prețul românului!

Rangers vrea să-și vândă jucătorii importanți! Printre jucătorii care ar putea pleca de la campioana Scoției se numără și fiul regelui fotbalului românesc, Ianis Hagi. Oficialii i-au stabilit deja prețul românului!

Ianis Hagi, printre jucătorii aflați pe lista de plecare de la Rangers

Fanii lui Ianis Hagi sunt contrariați de noile zvonuri. Ianis Hagi pare a fi pe picior de plecare de la Rangers. Internaționalul român nu duce lipsă de oferte, dar parcă nimeni nu se aștepta ca acesta să se despartă de Rangers acum, mai ales că a încris cel de-al doilea gol al sezonului într-o partidă din Cupa Scoției. Oficialii nu renunță cu una cu două la serviciile jucătorului de națională. Ei cer în schimbul mijlocașului român peste 3,4 milioane de euro, suma pe care a achitat-o către Genk, vara trecută, pentru achiziționarea sa. Într-un fel sau altul se justifică prețul tânărului. El a început foarte bine și noul sezon, după accidentarea suferită.

Despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers s-a tot vorbit de-alungul sezonului trecut. Numele mijlocașului român a fost asociat frecvent cu o posibilă plecare de pe Ibrox, în special după ce s-a scris că mai multe cluburi importante din Europa îl urmăresc. La rândul lui, Ianis Hagi a vorbit și el de plăcerea de a juca la echipe importante din Europa. Astfel Steven Gerrard a fost sfătuit de un fost jucător al rivalei Celtic să-l lase să plece de la Rangers. Fostul internațional scoțian Frank McAvennie i-a transmis tehnicianului că ar trebui să discute cu elevul său despre o eventuală plecare.

Ce oferte a primit fiul ”regelui” până acum?

Primii care s-au interesat de internaționalul român au fost italienii de la Lazio, dar mutarea a picat după ce Simone Inzaghi a semnat cu Inter Milano. Mijlocașul care a luat titlul în Scoția este dorit și de cei de la Lazio și Sevilla. Cele două cluburi au venit cu oferte de câte șapte milioane de euro.

Și echipa unde tatăl lui Ianis, Gică Hagi, a scris istorie acum 25 de ani, Galatasaray, îl vrea pe internaționalul român. Prima ofertă venită de la galactici a fost de 4 milioane de euro şi a fost refuzată de Rangers, care cere 11 milioane. Cele două părți au stabilit şi o întâlnire, însă e greu de crezut că se va ajunge la o înţelegere, având în vedere diferenţa între preţul cerut şi cel oferit.

6,5 milioane de euro este actuala cotă de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.